• Lucid Dreaming - Dream Views




    View RSS Feed

    Ibis

    23.02.2012 Non-lucid, en jeg drømte at jeg drømte AT jeg hadde en lucid >.<

    by , 02-23-2012 at 03:27 PM (518 Views)
    Snøchill, Drøm 1:
    Sovnet i en slitt, rød klapp-strand-stol rett utenfor den nye hagen min <3
    Bror var der, og to andre, en jente og en gutt. De var eldre enn meg, og jeg oppfattet dem som kule.
    Jeg sovnet, og telte fingrene mine i en ganske gjennomsiktig og uklar drøm, hvor jeg var på en datamaskin (huffameg, lol). Jeg tenkte noe sånt som "Er det mulig, er dette en DRØM?" og det første jeg tenkte på var å gå på Dreamviews og sjekke hva folk skrev. Men PC'en brukte for lang tid på å loade. (Jeg var ikke egentil Bevisst, bare en illlusjon om det. Slik at jeg drømte i drømmen AT jeg var bevisst.)
    Bror skulle ha meg med, for han skulle rense den gjørmete sekken min.
    Jeg lurte på om jeg kunne gå i søvne etter ham, samtidig som jeg hadde en bevisst drøm (den ideale realiteten? Lol) Det virket noen meter, men jeg ga opp da jeg ikke klarte å se særlig bra da jeg gikk i søvne, og drømmen forsvant og ble gjennomsiktig.
    Jeg ventet utenfor kvinnemuseet med Pia mens Bror renset sekken og alt som var inni. Jeg lurte på om det bare var for å snike i tingene mine, men det var ikke noe jeg kunne gjøre med det.
    Imens hjalp jeg Pia å jage bort slemme, truende katter. En holdt på å fly på meg.
    Og av en eller annen grunn tror jeg det lå en gigantisk linjal på garsplassen på kvinnemuseet.
    --
    Etter det, hadde Bror sortert alle tingene mine, flunkende rene, langs et fortau. Men samtidig hadde han notert på dem og lagt det til som en dektektiv undersøkelses sak-ting.
    På en mappe ved Trond, fra langeland, og Kari, var det et brettet ark notert noe sånt som "Videoen av Allie: Et iscenesatt mord, laget bare for å skremme dere?" Og jeg fikk en veldig mistenksom følelse.. -_-*

    Drøm 2, overgang fra 1: Kunstnere
    Vi hang ved en vegg, ved et rødt hus, nedenfor der Handu bor. Det er et ganske slitt strøk, synes jeg. Sola stekte, og himmelen var blå. Det var en fin sommerdag.
    Jeg og vennene mine hang på hjørnet av det røde huset.
    Liv, den gamle læreren fra 4.klasse var der. Hun satt i en trestol. Det var en del tre der. Vennene mine lente seg på et slags tre gjerde, 1,5 meter langt, ut fra veggen. Gjerdet var helt, med en blå topp tror jeg, som en disk.
    Jeg drev og malte noen plastikkstoler, en gul, (en rød?) og en grønn, tror jeg. Og en blå også(?).
    Alle hadde noe fargesplasha på seg. Noah hadde en fargerik thights, en hadde en sånn fargesplasha fransk alpelue-beree ting. Det var det jeg la merke til. En hadde kanskje hansker?
    Og jeg hadde ingenting, bare de tre fargerike stolene. Med dem så jeg sikkert ut som om jeg hørte til dem.
    Liv sa hei, med dem vanlige, blide stemmen sin, og lurte på om vi var en sånn "kunstner gjeng".
    "Neei.." sa jeg "Ikke egentlig."
    Så gikk jeg og satt stolene på plass på nord-siden av huset (en kort side, på motsatt side av den Liv satt på.)
    Så gikk vi tilbake til Liv, hun så litt granskende på meg. Noen foreslo - kanskje Noah eller Gine, det var bare en stemme i hodet mitt liksom - at vi skulle gå å se på bildene på den andre langenden av huset.
    Vi gikk dit. Over gata sto det trevogner, og selgere. På husveggen hang det masse malerier. (Ahh.. Igår sa jeg at jeg ville se på malerier i drømmene mine.. takk,.. ) De som solgte dem var reisende, kanskje Sigøynere. Har et lite inntrykk av det.Men det var som et lite marked. Trevognene var i akuratt samme farge som trebjelkene, og (gynge)stolen stolen til Liv.
    Det var en del små portretter, og bilder med bregner, og farger malt utover på lerretet. Jeg synes det var ganske pent, mye av det var nesten vakkert. Jeg likte det ivertfall.
    Jeg la spesielt merke til et lite portrett, på lommestørrelse. Men eikebrun, oval ramme, rammet inn av små treperler. Det var en dame, som så mot høyre. Hun var ganske blek, men mørkebrundt hår satt glatt opp i en enkel kule bak på hodet hennes. Hun smilte ikke, men hun så ikke sur ut, hun hadde det nøytrale ansiktet som var ganske normalt å ha på portretter på den tiden.
    Jeg synes jeg kjenner henne igjen, men samtidig har jeg aldri sett henne. Eller isåfall, lurer jeg på hvor jeg har sett henne. Ansiktet hennes er vendt mot høyre, og bakgrunnen er eggeskall farvet.
    Drømmeillustrasjoner.. - PhotoShack.com form og størrese på portrettet.
    Andre mallerier var med bregner, blader og farger, og kanskje litt natur. Det var flere portretter, og en del bilder av folk.(Synes jeg kanskje husker et par, som går på en sti med utrolig flott utsikt. Skogen er på deres høyre side/bak dem og himmelen er blå. Han holder rundt henne, og hun holder rundt ham. Malleriet er i omtrent samme "tegnestil" som Brudeferd i Hardanger, men lysere.)

    Drøm 3: Det er sånn leirskole tur ting på skolen igjen. Vi driver å pakker noen blå poser (og legger dem oppi en slags vogn etter en buss) jeg ikke helt vet hva er, kanskje soveposer og mar og sånn. Husker man måtte ta på seg uteklærene når man gikk ut, og jeg hadde den gamle blå, tynne "boble"jakka mi jeg brukte på skøyter for noen dager siden.
    Jeg sklei i den seige, mørke, tjukke-trebjelke trappa. Kriss smilte til meg.
    *Barndomsvenn* snakket masse med meg da vi gikk til klasserommet.
    Noah var også grei mot meg tror jeg.
    Så gikk vi en runde til, og inn i klasserommet igjen. Så ble vi delt opp i grupper. Alle ble delt opp i grupper, og jeg til sist.
    Jeg satt igjen i rommet med Ole-M og Anne-L. Jeg krympet meg litt, ufrivillig. Jeg prøvde å ikke hørtes sur ut.
    "Ja da var det oss da." Anne-L
    Mhm. Jeg smilte. (Ikke noe vondt ment mot noen av dem altså, Anne-L lærte meg engang noe viktig , men,, jeg ville jo være med vennene mine.. :J )
    Jeg husket at dette var en slags tradisjon, en vane. Det hadde skjedd før engang.
    "Vi var på gruppe i 2.klasse også." SOM om hun hadde lest tankene mine. MEN hun var jo en DC (noe jeg burde visst der og da, ivertfall sjekka)så hun GJØR jo ikke annet enn å være i hodet mitt -_- ...
    jaja.
    Så ble det noe problemer med Ole-M, og jeg mptte hjelpe ham. Han jobbet med etteller annet, og klarte ikke fikse det. Jeg hjalp ham, og fikk ham til å begynne å smile og le etterhvert.
    "Du klarer deg jammen bra," sa Anne-L "du burde jobbe i en barnehage."
    Oky, nå har jeg jobbet i en barnehage 2 ganger, og Noen SIer at jeg burde jobbe i en barnehage.. Hmm.. lurer på hva jeg prøver å si til meg selv.. men jeg trodde ikke jeg vurderte det engang..

    Edit: Ekstra
    Det var noe med noe språk, og oversetting.
    Det var visst noe utenlandsk. (!*)

    Submit "23.02.2012 Non-lucid, en jeg drømte at jeg drømte AT jeg hadde en lucid >.<" to Digg Submit "23.02.2012 Non-lucid, en jeg drømte at jeg drømte AT jeg hadde en lucid >.<" to del.icio.us Submit "23.02.2012 Non-lucid, en jeg drømte at jeg drømte AT jeg hadde en lucid >.<" to StumbleUpon Submit "23.02.2012 Non-lucid, en jeg drømte at jeg drømte AT jeg hadde en lucid >.<" to Google

    Comments