• Lucid Dreaming - Dream Views
  Tab Content
  GigaTarp's Activity
  About Me
  Market
  Dream Journal
  Tab Content
  No Recent Activity
  About GigaTarp

  Basic Information

  About GigaTarp
  LD Count:
  About 10
  Country Flag:
  Sweden
  Gender:
  Male
  How you found us:
  Reading about lucid dreaming in general on the internet.

  Statistics


  Total Posts
  Total Posts
  1
  Posts Per Day
  0.00
  General Information
  Last Activity
  12-11-2011 02:10 AM
  Join Date
  09-25-2011
  Referrals
  0

   Point Market Statistics

   Purchases:3
   Refunds:0

   Active Purchases

  View GigaTarp's Dream Journal

  Recent Entries

  Waterpark adventure

  by GigaTarp on 12-11-2021 at 02:07 AM
  Jag gårfrån någon tillställning med pappa farmor och farfar och kanske Janne, med Joel och Pappa. Vi kommer till en lyfktran som är giggantisk. Jag säger att den är det. En utrymningsrutschkana finnns från toppen. I den ligger en man meds sitt barn. Jag tänker att et är som en lekplats för femtioåringar. EMin pappa säger samma sak. JAg lägger märke till fler och fler rutschkanor. Sen ser jag att det rinner vatten i några. Sen är allt en stor vattenpark. I avaträsk men ser inte ut som det. Det är Avaträsks nya satsning, allting panorerar över parken. Störstagrejen där är ett McDonalds.Jag tycker att det är hemskt, som att McDonalds skapade vattenparken bara för att locka fler kunder dit. Jag står nu i kön. Jag försöker tränga mig ner igen, men bron/trappan ner är smal och jag vll inte putta ner någon. Det ända sättet att ta sgi ner på är att bli droppad från en lucka. Jag har min blåa kofta på ig som jag tror inte tål klor så jag vill inte. JAg är helt plötsligt nere på en gummiring. och flyter i vattnet. Loviisas syrrastår i vattnet utan BH. Jag flyter mot kanten och hoppar av ringen. När jag står där kommer Desirée och Loviisa flytande. Det kommer en undertext som inte hänger med med vad Loviisa säger. Desirées underlivv klarar inte hettan av solen. JAg ser LOviisas underliv snabbt och tänker att jag struntar i att on är ful. (Någon gång innan tappar jag min tröja i vattnet och all färg rinner av när jag klämmer ut vattnet.) Vi ska ha sex men kommer aldrig så långt.
  Categories
  non-lucid

  Föryngrande

  by GigaTarp on 12-04-2011 at 08:17 PM
  Jag är i ett medeltida ställe och n¨gon vill visa mig en grej, vid en damm i en stad. Där sitter tre människor och den ena säger något om aids och fisk. De försöker fånga. Jag är en wood elf. Sen kollar jag på från sidan- Dyker ner i vattnet och en av människorna är gamla. I vattnet flyter det runt tre huvuden. Jag/bosmern förvandlar ansiktena till unga, ocg de som fångars ansikten också. Det är deras fruar som dött som flyter rrunt där. Mannen som dykt ner under ytan ser förvånad ut. Men jag dödar honom med magin. Nu är jag en iakttagare. Mördaren reser sig ur vattnet och börjar springa i turbo fart. Men en annan person kan också göra det och jagar. Bort i skogen, den jagade säger att han kan skogen. Up för ett stenigt berg. Jag stannar ich säger att jag är oskyldig för att ge lite tid. Hattmakaren sitter vid en smelter typ. Han har en liten hatt ich ett par små skor bredvid sig. Sen kommer fler folk. MOrgan Freeman i Robin Hood. Det spelar musik av Morgan och en till. Morgan Freeman spelar saxofonliknande instrument som låter annorlumda.
  Categories
  non-lucid

  Destruktiv mech

  by GigaTarp on 12-04-2011 at 08:12 PM
  Teknik: Mild (wbtb genom mild)

  Tid: 8.5 timmar (7 timmar plus 1.5)


  Dröm:
  Jag kollar på Linas blogg där hon skriver massa skit om mig, att jag itne är en man och så. EN buld på mig och WIlliam när vi var små på Borgis. Jag går til Anna och Pappa som kollar på Simpsons. I det avsnittet är Homer till en börja jättfet. Sen bygger två aliens en robotdräkt åt honom för att han sa vara starkast. Den är röd och gul. Han river massa byggnader i en stad hur enkelt som helst. Han försöker slå vad med en person om att riva en jättehög byggnad. Personen som äger den tycker att det är befängt. Nu har jag tagit Homers plats. Jag går in i byggnaden och börjar klättra på skåpen tills jag hittar en bättre väg. (Det är som ett high school inklusive elever) Lisa är tillsammans med en douchebag. Men hon kommer för att krama mig ändå. Jag säger att hon är gullig men hon säger att jag inte ska säga så, då kallar jag henne för ett ägg. Hnnes kille skrattar. Nåon, typ Barack Obama pratar om att fylla ut Sydamerika för att östkusten ska nå västkusten. Någon säger att inte alla nationer delar samma valuta är som ett parti finns i sjön. Nu gör jag och Lisa lite sexuella saker. Sen blir ajg inkastad på en toalett. Alla hurrar, Seth rogen tar min plats och får ett bj drömmen avslutas med något i stil med en ebskrivning hur han fick ett bj.


  Anteckningar
  Categories
  non-lucid

  Hogsmeade

  by GigaTarp on 10-19-2011 at 01:40 PM
  MILD

  Skoldag, 00:10-06:15

  Jag är i en station av slag. Jag blir klar men minns inte hur. Jag stabiliserar drömmen bra, genom att kolla på golvet ta på saker runt omkring mig och sen också genom att försöka se detaljerna i en killes stickade tröja. Det är inte lika lyckat. Ser ett mönster, som en glitch. Jag ser en tjej och min mänskliga sida tar över så att säga. Jag försöker att fokusera på att upprätthålla drömmen men den tonar bort.

  Hade en FA, jag var lucid i en annan dröm tror jag men sen "vaknade" jag och alla trodde att jag var galen, jag hade skrikit och grejer, försökte övertala en kvinna att jag sov men hon tror mig inte.
  Categories
  lucid , false awakening

  Profet

  by GigaTarp on 10-18-2011 at 10:48 PM
  Jag WILDar av misstag. Drömmen framträder som ur en dimma. Är i skolan vid skåpen, L. Bä. kommer. Allt är väldigt ljust. Jag känner att jag är nära att vakna hela tiden. Jag ser Ant. ansikte och börjar märka att det inte längre bara är bilder utan att en dröm startar. Jag försöker stabilisera drömmen genom att gnugga händerna mot varandra (Ant. säger "Detta är bara början", ungefär, som att det skulle komma läskiga saker) och av någon anledning kolla på golvet. Det blir tydligare men helt plötsligt ändras marken och jag är högt upp i luften ovanför en tågstation eller liknande. Jag märker att drömmen är lite läskig så jag försöker ändra det. Det blir lite ljusare och en blond söt tjej kommer fram.
  Categories
  lucid , dream fragment