• Lucid Dreaming - Dream Views




    View RSS Feed

    Tomas's DJ - "Exploration of the inner Self"

    Running in czech through building area

    by , 01-23-2013 at 08:51 AM (594 Views)
    Ocitnul jsem se na nejakym kopci u lesa. Bezim dolu a vidim jak tam jdou nejaky dva kluci. Neco jak ofanda a lada. A hned na me zacnou neco pokrikovat. Chvili jsem si myslel ze je to krysk s Juseppem, ale myslim ze to nebyli oni. Zacli na me neco sakrasrticky, neco o cervenejch a bilech krvinkach. Mel jsem pocit, ze jsme se predtim potkali a ja jsem je neco poucoval. RIkal jsem si ze priste budu drzet hubu.

    Rekl jsem jim at si jsou po svym a ze ja pujdu taky a rozbehl jsem se doprava do kopce. Za chvilicku kolem me zase probhli a smali se. Dobehli na kopec a otocili se a bezeli zpatky. Delal jsem ze si jich nevsimam.

    Potom dobehnu na takovou paseku a tma je vliekej strom prasklej a ohnutej. Je to tma nejak povykaceny a na tom prasklym strome je nejaka kabinka. Ja posloucham nejakou hudbu ve sluchatkach a hraje tam dost dobra pisnicka, snazim se to pistit spatky, ale porad mi tam skace dream theater koncert.

    Potom dobehnu na nejake nove postavene sidliste. Jsou to krasny novy baraky, panelaky, ale jsou tam i takovy bloky se skrinkama. Je to hodne barevny a vsechny jsou otevreny. Divim se ze to neni poniceny nejakym vandalismem. Je to ale vsechno opusteny, jako by sem nemohli dostat lidi. Podom tam probehnu nahoru do vyzsiho patra. Koukam nalevo jak je tam dreveny schodiste nebo balkonek a rikam si, ze by to bylo super pro ty street runnery. Najednou sem na horenim patre a tam je proskleny balkon, a tam vidim sprchu a sporak. Koukam na to a je to studio byt. Hodne peknej, trochu vsechno namackany, ale pekny a novy. Rima si, ze se budu muset zeptat kolik to je.

    Sebehnu dolu schodama a vidim jak za rohem zabehne nejaka sekuritacka s telefonem.

    Pak tam vidim nejaku holku s klukem, tak probehnu kolem nich a slysim, ze mluvi cesky. Skrabu se tam na takovo zidku a ta holka to komentuje jako ze WOW ten je fit a tak. Tak si sundam sluchatka a dam se do reci. Ptam se odkud je, jestli z moravi a ona ze ze severu. Tak se ptam kolik ji je a ona ze je stara, ale nerekla. Potom vytahne nejakou masticku a sunda si triko a podprsenku a zacne si mazat hrudnik, kterej je celej poleptanej, jako ma Zbysek.

    Pak se probudim.

    Submit "Running in czech through building area" to Digg Submit "Running in czech through building area" to del.icio.us Submit "Running in czech through building area" to StumbleUpon Submit "Running in czech through building area" to Google

    Comments