• Lucid Dreaming - Dream Views
  View RSS Feed

  side notes

  Side Notes

  1. 2018-12-11 Biblical surgery and alien eviction - communication with stomach

   by , 12-11-2018 at 10:45 PM
   Non-lucid – NoteslucidInterpretationwake/dream visuals/visions

   2018-12-11 Biblical surgery and alien eviction leads through death to a search for stronger communication with my stomach, realised through talking to a white horse/camel.

   This entry will be written in Danish as I intend to use it in therapy.

   Drømmen starter med at jeg ser et opslag på Facebook. Dette er et som Casper Møller har delt og er et billede og en tekst af 1:1 revelations (kan ikke huske navnet) med en mand der ligger på en mellemting mellem en sarkofag og et operationsbord. Det har en meget stærkt tema om Lucifer, hans fald og periodiske genopstandelse før Jesus vender tilbage. Billedet er også en video og jeg klikker på den og en stemme går i gang med at læse teksten op.

   Mens teksten læses op suges jeg ind I scenariet. Jeg bliver til en dæmonisk skikkelse, der ligner en klassisk grå alien fra diverse film. Det er mig der opererer på manden der ligger på bordet. Der er en forholdsvis ondskabsfuld stemning, som dog skifter I løbet af forløbet. På en eller anden måde stopper den her alien/jeg op og får ændret situationen og gennemfører ikke operationen. Faktisk kommer en anden alien ind I billedet og ser ud til at glæde sig til at deltage, men den første begynder at slå sig selv I stykker og på grund af et eller andet han har lavet på operationsbordet betyder det at den nye tilkommer også begynder at gå I stykker.

   Dette får dem begge til at flygte. De flygter ud af lange og smukke gange, der er rødlige og har et royalt udseende, og mens de flygter ses der billeder af maget muskuløse mænd og kentauere der bliver vækket – på en eller anden måde med fornyet gejst på grund af rumvæsnernes flugt – og jager rumvæsnerne ud.

   Scenariet skifter hurtigt til at se paladset udenfor. Det virker til at finde sted på en anden planet, men det er lyst og det ser meget æstetisk og majestætisk ud. Ud fra det sted hvor den lange gang ville være kommer nu et gylden sfærisk fartøj, som er rumvæsnernes. Det beskyder byen under det med nogle gyldne laser stråler, men besvares så rigeligt af byens blå laser stråler og forsvinder til sidst.

   Der skippes.

   Jeg ligger udenfor ved en svømmepøl, jeg ved blot at jeg ligger og der er en fornemmelse af at ting “stopper”. Dette finder sted et par gange. Vejret er grålig og det virker til at det trækker op til regn, selvom det har en sydlandsk feriestemning over sig. Der sidder fire mennesker foran mig, hvor en af dem er min mor. Muligvis min kusine, min far og en fjerde ubekendt. Min mor fortæller.

   “Nåh, han er i gang med hans døds-process” og insinuerer at det bare skal have lov til at fortsætte.

   Jeg er meget forvirret hver gang jeg vågner og det er svært helt at beskrive hvad der sker. Min bevidsthed fortætter ligesom og jeg føler mig stadig som mig selv, men det er som om der er noget der stopper og som om at det hele stivner til og jeg falder ind I mig selv.

   Da det er ved at være overstået vender min mor sig imod mig og krammer mig, på en kvælende og klam måde, som gør at jeg bliver nødt til at skubbe hende væk. Hun spørger mig: “Du gennemgik din døds-process, det var meget spændende, hvor mange gange døde du?” hvortil jeg svarer “Det ved jeg ikke helt, måske 3-5”.

   Da jeg svarer dette er vi nu indenfor I et hotel, med et meget ru gulv med små sten der har en gummiagtig karakter at gå på. Det hele er meget blåligt og jeg siger. “Jeg ved ikke helt hvor jeg er, det er enormt forvirrende det hele, det eneste jeg kan se er at jeg er I et blåt hotel, jeg aner ikke hvorfor eller hvor lang tid vi har været her.” Jeg kan ikke huske om min mor rent faktisk spørger mig om jeg kan huske mit værelsesnummer, men jeg siger I hvert fald “jeg bor på værelse 422”, hvortil min søster og mor griner en smule og en af dem siger: “Nej du bor på værelse 527”.

   Jeg føler mig ikke stødt over deres latter, men finder en trappe jeg kan gå op af der kan tage mig til mit værelse. Den første trappe går ikke højt nok op, mens den anden faktisk går højt nok op og også indikerer at mit værelse ligger lige rundt om hjørnet. Problemet er blot at der er en glasplade der fungerer som et bord lige overfor trappen I hjørnet der blokkerer, eller I det mindste gør det enormt besværligt og måske endda lidt farligt, min vej. Endvidere når jeg kigger hen til venstre I retningen af mit værelse kan jeg se at vejen er spæret af en glasdør og bagved dem står der nogle lamper der indikerer at den vej er brugt som et hyggehjørne og vil gøre det hele endnu mere besværligt. Så jeg vælger i stedet at gå ned igen.

   Jeg går udenfor og har min madras med som jeg normalt sover på. Den skal børstes af og det går op for mig at der er nogle eller en person(er) der ofte går over den og efterlader en masse sand på den, så den skal rystes. Jeg kan også mærke en smule irritation omkring det, men ved ikke helt hvem det er.

   Herefter skifter scenen til at jeg nu ligger på min madras på mit værelse I hovedgård, som det ser ud. Kaiseren – eller I hvert fald en mørk skikkelse med hans energi – kommer ind og giver mig en dåse danskvand. Jeg åbner den og begynder ivrigt at drikke da jeg er super tørstig. Kaiseren siger “Pas på med at drikke for meget, det kan være giftigt”. Jeg drikker – lidt trodsigt – halvdelen af dåsen hurtigt, og sætter den fra mig og siger “Det gør ikke noget det gør ikke noget for mig det her” og kan mærke at jeg stadig er ekstremt tørstig og tør om munden.

   Jeg hopper ud af sengen og går ud af en dør og befinder mig nu I en baggård. Der er en have-lignende stemning, det er lidt mørkt og der står en palme I midten af græsset. En ældre kvinde med kort krøllet gråt hår og store runde briller – mens jeg skriver dette kommer en tredje association ind – som minder om min Moster og Kirsten, min terapeut, men også en klient jeg har – Lotte.

   Hun siger “Dennis du bliver nødt til at forbinde dig med din mave, den kan nok være lidt svær at komme I kontakt med fordi du putter så meget lort I den.” Jeg svarer: “Jamen det lyder mega fedt, jeg vil vildt gerne I mere kontakt med min mave” og tænker straks på de nylige spændinger, smerter og ukendte emotionelle påvirkninger jeg har oplevet.

   Jeg begynder at blive lucid her da jeg begynder at kalde “Mave! Mave!” hvor den kvindelige figur stopper op og siger: “Du skal følge vinden, hvis du vil finde hvad du søger”. Hun får implicit fortalt at jeg blot skal finde den retning hvor der er direkte modvind hvis jeg vil etablere kontakt til min mave igen.

   Jeg er vildt begejstret for dette trick og kan mærke at jeg kan bruge det I fremtidige drømme også. Jeg drejer mig rundt – imod uret – og finder ud af at der hvor vinden blæser mig lige I fjæset er der en lille sti imellem to bygninger der leder ud til vejen. Jeg begynder at gå derhen og ser en strandpromenade, som minder om den jeg har været på så mange gange I Thailand, og mens jeg går råber jeg “Mave!” gentagen.

   Jeg ser en Raptor gå forbi udenfor og bliver en smule skeptisk. Jeg snupper en kort pause og fortsætter så. Nu kommer jeg ud og kan se ned på vejen – jer er pludselig I et hotelværelse – og der går en masse spændende mennesker, dyr og andre objekter jeg kunne interagere med dernede.

   Jeg råber igen “Mave!” og ser til venstre, hvor der går en T-Rex, som jeg jo har historie med, og træder et skridt tilbage. Jeg står nu I et relativt lille og mørkt hotelværelse, foran vinduet der er firkantet og med klart sol lys skinnende igennem. Jeg beslutter mig for at hvis det er T-Rexen jeg skal snakke med for at komme I kontakt med min mave, så må det være sådan det er u-anset hvor bange jeg måtte være for det.

   Så jeg træder ud på taget og ser pludselig at der er længere ned end jeg havde regnet med. Jeg bliver lidt bange for bare at hoppe ud I det, så sætter mig ned I lotus stilling indtil jeg begynder at svæve ned. Jeg kan mærke på vej derned at der er lidt meget fart på, det er nok til at hjertet lige slår et ekstra slag uden jeg er bange for at slå mig. Dog fornemmer jeg at jeg har mistet overblikket så meget at den vej jeg gerne ville ned på med de mange dyr og mennesker ikke vil være der, fordi jeg har mistet mit fokus. Jeg tænker dog også at det ikke vil gøre noget.

   Da jeg endelig lander ser jeg at den vej jeg var på er væk. Den jeg står på er mindre befærdet og det er pludselig blevet nat, men det er faktisk stadig den samme strandpromenade. Jeg tænker at de nok skal gå og råber igen “Mave!” og spinner mellem 270 og 360 grader rundt om mig selv imod urets retning.

   Her ser jeg en stor hvid hingst komme løbende og mens jeg råber “Mave!” begynder den at ride hen imod mig. Jeg spørger den om den er min mave og I det jeg gør det bliver den til en hvid kamel, med tre pukler, hvor den forreste af de 3 er delt I 2, selvom det ser sundt og raskt ud, som om den egentlig blot bærer en genetisk mutation der giver den denne tredje to-delte pukkel.

   Den svarer at den er min mave og jeg knæler for den, hvilket den svarer med at lægge dens venstre hov på mit tredje øje. Derefter skifter den til at blive en venlig og varm 44-årig mand, med kort gråt hår. Jeg spørger “Hvad skal jeg gøre for at komme I bedre kontakt med dig” og han svarer “Din mormor kom til at trykke en lille knogle I stykker hernede (inde I højre hofteskål, hvor psoas løber) da du var 3 år gammel, det var ikke med vilje, men det kan man også se på billeder.” Der er en implicit besked der handler om at denne skade/traume ikke har været kendt og at noget kropsterapi kan have forværret det, men også at der ligger noget derfra der stadig rumsterer. Jeg svarer “Ah, jamen jeg har jo også fået scannet indersiden af mine hofter, så der vil man kunne se det?” han svarer “Jaaa, jooo.” med en tudelig intonering om at det ikke er helt rigtigt, men at det heller ikke er helt ved siden af.


   Drømmen Ender og jeg vågner med en meget rolig, afslappet og rar fornemmelse I kroppen. Det var tidligt, men jeg stod op og fik mediteret med min mave som fokus, fik lavet yoga, danset og TRE og fik mig noget morgenmad og følte mig godt tilpas.

   Non-lucid – NoteslucidInterpretationwake/dream visuals/visions
  2. 2018-12-08 Holotropic Breathwork - Lucifer, Heaven, Golden Child

   by , 12-11-2018 at 10:42 PM
   2018-12-08 The following is a description of a very powerful visionary experience during holotropic breath-work.

   One sentence title: Travelling as pure child of light from the centre of creation, the beginning of time, over North American bull riding shaman to see what we are saving, culminating in seeing myself as Lucifer, then taking his place so he can go to heaven, falling to earth discarding demonic baggage.

   The entry will be written in Danish as I intend to explore it further in therapy.

   Jeg starter med at lægge mig godt til rette, jeg ser frem til den her session og er ikke bange, men mærker at jeg næsten bliver høj, måske på grund af den lidt intense dans jeg har givet mig I kast med forinden.

   Det første der sker er visuelt. Jeg ser en række tørrede sår hen over min skallede isse, som jeg piller I en smule og som opstår simultant med en række bekymringer omkring Mai, hvilket efterfølges af en række tanker omkring den energi jeg bruger på at bekymre mig hende og hendes foretagener (jeg kan ikke huske om jeg her tænker på at flytte eller om jeg beslutter dette I løbet af den næste dags ceremoni hvor jeg ligger alene I køkkenet).

   Det næste element er at jeg oplever – uden at det bliver visuelt – at jeg ligesom bliver løftet op og at himlens porte bliver åbnet for mig, uden at der dog kommer noget ud eller jeg kommer ind el.

   Det næste er en længerevarende oplevelse af at se og mærke mig selv som et sammenfoldet barn lavet af lys, som rejser igennem et stjerneløst mørke, hvor lys og mørke er ligeligt fordelt og overlappende, som I både altopslugende og totalt gennemtrængende oven I, men også ved siden af hinanden.
   Denne rejse ændrer karakter en smule til at den starter fra galaksens centrum, som også er punktet for begyndelsen af tid og jeg ridder på den forreste bølge af stjerner mod Jorden. Her kommer jeg forbi et vista af en slette I nordamaerika og jeg får fornemmelsen af en bison okse, der muligvis riddes af en shaman. Der er en klar besked om at det er det her livet handler om og at det er det vi forsøger at redde. Samtidig oplever jeg en enorm fornemmelse af at jeg er kommet hertil langvejsfra for at rydde op I min families historik.

   Her begynder jeg at ryste ret så kraftigt, samtidig med at jeg skriger og græder et klage-skrig jeg ikke har hørt før. Jeg ser et billede af planeten samtidig og oplever at vi deler smerten og at oprydningen handler om det.

   Jeg bruger en del tid på at græde snot og skrige på den måde. I løbet af denne meget emotionelle og kropslige process mærker jeg virkelig også min krop ryste og blive varm.

   Da jeg på et tidspunkt sætter mig op, eller rettere forceret ved at en guide blidt har lagt en hånd på mit bryst der har skabt en voldsom reaktion, opdager jeg at lænet fårover har jeg enten fået mine vinger klippet af eller de bliver klippet af mens jeg sidder der. Herefter oplever jeg at jeg kan gro nye vinger, men disse enten af phønix eller fugle karakter og sprede dem ud over rummet.

   Det sidste, men måske mest intense scenarie er at jeg igen ser det gyldne barn siddende foran mig, men denne gang med sorte vinger. Jeg ved at det er mig selv jeg ser på, jeg ved det er djævlen. Jeg trækker mig en smule tilbage, men tænker jeg skal nok se på det så beder en bøn til Michael og Jesus om beskyttelse og lader visionen udfolde sig. Jeg bliver til Lucifer, men samtidig sker der det at jeg igen ser himlens porte åbne sig foran mig og jeg ser hvordan Lucifer bliver lukket ind, mens jeg falder bagover med sorte vinger på ryggen – jeg har taget hans plads. Da jeg rammer jorden er det som om vingerne eller noget dæmonisk fortsætter med at falde. Nu ser jeg mig igen som det gyldne barn og at jeg hvis jeg fokuserer 100% ind I kroppen ikke blot har hele jorden og kosmos som legeplads, men flere forskellige dimmensioner også.

   Her stopper vissionen.
  3. 2018-11-18 - Initial dreams for the guide group exercise

   by , 11-19-2018 at 01:18 PM
   Non-lucid – NoteslucidInterpretationwake/dream visuals/visions

   2018-11-18 The first of the four dreams occurred during the night, in response/preparation to our dream workshop during the evening and the interpretation round this morning. They occurred in the wake of an Ayahuasca ceremony which took place on the Friday, which for me were heavily themed around (A) the practice of acting/doing what I felt like, risking to provoke and loose standing from my friends and (B) learning to see under and past the emotional pain – that is not staring myself blind at the stuff that is troubling me, without ignoring it either, but allowing myself to see the broader picture.

   Dream 1: Sexual fantasy turns to voice from beyond, which culminates in a brutal murder and forgiveness of inner children.

   I am lying in the ceremony room, where a couple of us have gone to bed. Nala and I are starting to make out and she starts inviting to sex. I am thrilled, yet I don’t quite do anything about it. Eventually she calls out to Mads something along the lines “Mads I am trying to have sex with Dennis, but he doesn’t really seem to want to go along.” I quickly respond “Yes, Yes I do” and then we start having sex, she guiding me inside her.
   The dream then changes. Now there is some darkness and a female voice is calling out to me: “This is karmic, I will meet you in the summer.” I think to myself this pertains to a soulmate or girlfriend to come and I pull her out of the shadows, so that now I am staring at a doll face, that doesn’t seem to have any real facial features except the contours of the doll face and some long blonde hair. I ask her if she can provide additional details of herself, at which point I look at the doll face and see that her cheeks round up a bit. Other than that nothing else happens.
   I then parcour jump down into the basement, meant for parking cars. There I meet two boys, one is about 4-5 years old another is maybe 7-9. The young boy tells the older “This is where you did me wrong (or: this is where you annihilated me)”. The older doesn’t seem to quite understand, but then the story continues.
   Then a 12-13 year old guy appears – there is no question that he is a bully and he is much bigger, both taller, more muscular and fatter, he has a distinctly malicious energy about his person - while the two aforementioned remain hidden down behind a corner. The big guys is there to bully and the 7-9 year old then pushes the smaller one out from behind the corner, he seems to blush and turn red around the cheeks while doing so.
   As the youngest run out the Bully picks him up. As he picks him up he turns into a small baby of 6 months or maybe even smaller as in still a fetus. As soon as he has picked him up he walks over to a railing and slams the head of the youngest down into this railing. Killing him.
   The youngest looks like a doll and I say something along the lines of “Ah it was a doll”. However then the scenario shifts about and from above the doll is seen lying on the ground, and it is clear that the Bully has killed the youngest fetus/6months old cold blooded.
   The 7-9 year old is devastated and I am now back in my body and participating in my dream. It is clear to me that my reason for being there is that I must forgive the 7-9 year old, that is the karmic stuff the woman was talking about. I sit down with the guy and we both cry like babies.
   I don’t think I have ever been so wrecked by guilt, disgust, anger, sorrow and empathy for the guy. It is difficult containing all these ambivalent feelings and focus on forgiving him, yet this is what I sit down with him and do.
   Dream Ends.

   Dream 2: Walking through a fairgrounds in the rain.

   I am outside in a fairgrounds of some description. The atmosphere is holiday-like and I am walking around by myself, though there are many people around. I am walking past playful attractions, like a bouncy castle where I wonder if it is OK I am wearing shoes. I also walk past loads of food outlets – notably fastfood ones, like Sunset Boulevard and McDonald’s – and contemplate buying food, though I don’t in the end.
   It starts raining, severely. I get drenched in my brown Polo shirt, which I received from a friend of mine about 15-20 years ago. I wonder to myself how I will manage being all drenched and I take off my shoes and find that they are completely soaked in and filled with water as well.
   Dream Ends:

   Interlude: Before going into the dreams that followed later this day it is worth while noting a few events that transpired. The reason being that heavy emphasis was placed on sharing and interpreting these above dreams before the following 2 occurred. Thus the following two dreams can be both expressions of the same primarily activated themes, but also responses to the interpretations that were carried out.

   So I interpreted the first dream as essentially carrying a theme, which is best summarised as the relationship between various inner children. The narrative transformations provide some indications as to what the theme is about, I think.
   The dream starts out as a sexual fantasy – which is both day residue, as we fell asleep together and both of us apparently experienced fear and confusion as to what the connection was all about, as well as a pinpointing of a challenge I experience in intimate relations (the fear of reaching out, making the first move and committing to expose myself through expressing desire and attraction) – that then transforms to a karmic message “This is about karma, I will meet you in the summer”, which is a dialogue with a “faceless” woman (which carries on a theme of recent where a veiled woman has made herself known, as well a running into “the guy who wants to remain hidden” on the same night in a different dream), which then leads to a display of the killing of the youngest child (4-5 years old, turns into 6 months/fetus) through the brutal action of the 12-13 year old, but guided by the 7-9 year old.
   The intense emotionality, the supernatural aspects as well as the residual impact leads me to suspect this as a prospective dream, indicating that a dawning realisation of the interrelation between various “sub-programmes”. I suspect this is related to the connection between my fear of intimacy (which was prevalent with Nala) and my fear of promoting myself.
   The reason I suspect this was that when I was discussing some of the potential meanings of these boys of various ages with Mads on the way back from the weekend the 12 year old reminded me of a time when I had a crush on a girl from my class (Djana), though I never really dared to admit it. I could admit it to myself, but I was afraid of admitting to it publicly, which has been a recurring story ever since. This theme of public displays of affection was actually activated as an element of conscious reflection during the breakfast, where I engaged with Nala in an intimate fashion.
   So it is as if at least 3 of these 4 inner children are known to me. (1) Fetus//6 months old – pertaining to being abandoned (in the womb through smoking, alcohol consumption and potentially a polluted motivation of wanting to keep a hold on my dad, indicating a dysfunctional relation already then and the traumatic experience at 1,5 months old that I have talked to my mother about) (2) the 4-5 year old (The memory of getting punished for reaching out for food, being shamed and made wrong, as confirmed by my cousin who was in the memory) (3) the 12-14 year old (associated with being afraid to publicly commit to attraction and already at this point in time experiencing difficulty in expressing sexual desire or making the first moves. The 4th (the 7-8 year old) is so far unknown to me (it is the period of my life where I first discovered computer gaming, is the first that springs to mind).
   In any case the notion around Djana becomes present in one of the following dreams.


   Dream 3: How can one loose a space ship, well apparently it is because we forget how to look at the stars at night.

   There is a vista of a city skyline in bright sunlight. I am overlooking this from the water, a river I think. Then a portal opens and a version of the starship Enterprise appears. Then another and another I think of up to 6 or 7 appear. They are all slightly different, with different details around particular the engines, but it is important and it is made known to me that these differences matter, as it is a proof that I am not “just seeing things”.
   Then an alarm is sounded, or it is made known that we have lost a starship. There is a meeting of various generals from all over the world. Then a question is posed “How is it even spotted when it is hanging out there in the outskirts of the solar system in the darkness?” and an immediate, but also embarrassing answer (because it is so obvious) is posed. “Our allies (a different species) can walk in space and so can easily see spaceships in the darkness”. Then the Iranian general walks out to observe the stars and train his vision, but also do something of some description to retrieve the starship.
   Dream Ends:

   Dream 4: At a party, going home early to meet Djana, but is instead greeted by 6-7 aliens looking for Hude Dant – which I recognise as an obvious allusion to Hugh Grant.

   I am out partying with my friends. I decide to rather quickly return home and here I hope that I will find Djana at home. When I return I notice a small car parking on the other side of the road. It is driven by a woman – who is sitting in shadows and whom I have an awkward feeling about – we have a history and she is somehow connected to picking up Djana or someone else. I walk in and am pleased to find that the doors are open and that there is a light on. I walk in and down to the basement, but can’t find Djana. Instead I find my laptop lying on the sofa.
   Then a whole bunch of people walk in. I immediately know that they are aliens disguised as humans and that they are somehow connected with the previous spaceships (though I have no explicit memory of the previous dream, in this dream). There are 3-5 of them in the room and they are looking for Hude (or Lube) Dant, but I also know that this is a poor way to cover up that they are looking for Hugh Grant.
   There is a scenario shift to a driving car with 2 aliens in it, where one has disguised itself as a Dane and another as a Swede. There is a statement that I should keep away from Copenhagen and that there is something funny about this disguised Dane speaking Danish. It is all connected to a greater mission of sorts.
   Dream Ends:

   Non-lucid – NoteslucidInterpretationwake/dream visuals/visions

   Updated 11-19-2018 at 02:31 PM by 35291

   Categories
   non-lucid , side notes
  4. Diary entry 1 - example for integration initiative

   by , 11-13-2018 at 01:32 AM
   Non-lucid – NoteslucidInterpretation

   2018-11-13 00:21 So to take charge on the dreamwork project with healing rejser I have decided to run it myself, though I feel somewhat tired.
   I don’t know where to start. It feels as if identification with psychological self is falling away. Over the past couple of days I have experienced that with every thought arise a history, a narrative a person-in-potentia. It is falling away and I realise myself to be infinitely broader than whatever thought, feeling or sensation that arise, yet I am also Dennis, an embodied, carnal and emotional being just the same.
   I have experienced anger towards Cecilie culminating in an experience of being hurt. Simply hurt. The numbness and stupididty I felt when realising that is all I had been fighting to feel, all my anger towards her was trying to repress and what the suicidality was an expression of left me giggling, free and confused.
   Speaking off. There has been much confusion. Mainly as I have found little to be ecstatic or happy about, no mission nor direction. Thus meaninglessness and confusion.
   When I felt the hurt with regard Cecilie I started crying and placed myself down on a carpet. I saw myself a fetus in the womb of my mother and it felt as if I sent a team of light beings, angels to remind the fetus in the past that it was forever loved, before I took it and placed it firmly in my chest, now giving it love from myself to myself.
   I want to try out permaculture, more embodied, more giving a shit about my daily life and the planet on which it occurs. No longer a saviour project (attachmentto the recognition associated with such an endeavour), but simply because I miss trying out more contact with nature in a responsible way, the way of a custodian.
   I have felt curiosity about people. Like genuine curiosity, notable due the absence of trying to bring the conversation around to be about me. Either in terms of “I have tried something similar, when...” or “I totally get that, maybe you should look at it like… to….” or simply to demonstrate cleverness a hungry and hurt yearning for recognition, a desperation for fulfilling a hole that was futile from the beginning. I have seen the source, understood the principles by which the conditioning arose and battled myself to eternity to cling on to it, but it is faltering.
   I have experienced the depths of despair, isolation and loneliness driving my thoughts into suicidal contemplation ever so more specific and concrete, to the point that I just 2 days ago considered writing my departure letter as a way of examining why I was thinking about quitting it all. This pain has driven me through profound anger at my heart, my soul and God. I have been piss fucking irritated at my soul and God for not really appreciating the nature of a mortal being and selfishly deciding to put a poor human being, and not only me, through whatever hurts simply so they can learn a lesson or two from an immortal perspective. Funnily enough this anger was followed by what seemed a remark from Raphael “you have a point you know”. I have been angry at my heart as I thought that was a spot in which I was supposed to find rest, but the more I dive in the more it screams “BRING ME YOUR SUFFERING” as it spreads out tentacles digging up collective emotional bull shit that is lingering below the surface and causing all sorts of havoc, wanting to feel it so it can be released. What a dick that heart of mine!
   In my moments of darkness the room has literally seemed to go black and a voice have whispered “Well if you don’t need that soul...”. I guess if you open for angels, you open for all of them.
   Yet then in meditation the whispers of Ganesh have imparted me teachings of regulating attention. It has shown me how desire with attachment to outcomes becomes a strong, single pointed focus – just as you would practice in meditation. The problem is you then manifest it. I have seen how I have been manifesting pain and suffering relentlessly.
   All of this. All of this pain have left me severely questioning the wisdom of Ayahuasca. It seems that whenever I engage my desire for something simple, something human – love, connection and sex – I am denied. To the point where it has brought me into the realms of psychiatry, as it seems the plants are unwilling to help and assist with my predicaments and I now am scheduled to have a psychiatric evaluation carried out – do what you fear ey?
   It goes further than that. Here I sit on the night where I have finally broken my resistance towards promoting myself. The pattern that obscured my actioning was seen, and understood in its complex simplicity.
   When an urge to create and claim a slice of life for myself arise, in the concrete manifestation of simply promoting myself, a thought arise in response. “The world is already enlightened, you are no longer needed” - typically this would occur in interpretation towards an article read, a sentence uttered or something similar. In effect it would serve enough of a distraction to keep me from doing what I intended. Then when I engage with life and start seeing evidence to the contrary that maybe there are people out there suffering, someone I could assist a replacement thought would pop up, typically identified through some sort of inspirational video, article, cartoon or similar: “Well there are plenty of people out there much better than you, more suited to take up the task”. Then more examples would follow that would indicate that maybe you know I could be of service to some at which point the voice would turn distinctly sinister “Well Dennis you are a shitty human being, look at all of this shit you can’t figure out about life, you are not fit to help anyone”. Which would then initiate a period of intense suicidality, self-absorbed victimhood and suffering.
   This pattern has been at times lasted weeks, if not months. But after I verbalised it to a good friend yesterday I have seen it manifest and resolve within the space of an hour, though the suicidality and “terrible human being” bit got channelled into actually getting a marketing post written.
   My biggest fear is a funny one. I am actually afraid that upon resolving this inner conviction that I am not worthy of life, that I have no function to fulfil (it is tricky dedicating your life to helping people out of suffering, if all the world is already there just waiting for me to resolve my own bull shit so we can move on) that the enlightenment of the world will ensue. I would thus manifest my deepest fear, a self-fulfilling prophecy.
   There is a lot of quirky stuff going on in my head (and oh my god don’t get me started on the bodily stuff), transformations and shifts in perspective are occurring at a rate I am so not accustomed to. I guess an apt analogy is that I have been thrown into a maelstrom in the middle of an infinite sea during a thunderstorm and am now learning to swim in these waters, slowly getting the hang of it.
   But there is a fierce willingness also arising. A willingness to experience more. Despite the intensity I want more from life.
   I can guarantee very little at present. The main thing I can say for sure is that I refuse to listen to the belittling voice within. I have empathy and compassion for why it arose. But I refuse to be worthless any longer.
   Categories
   side notes
  5. 16-08-17 “Playful Sexuality as a path to transformation”

   by , 08-18-2017 at 12:40 PM
   During the day yesterday I spoke with a girlfriend of mine about the consideration that have played on my mind in certain periods of my life of making sexual healing of women – a sort of glorified prostitution – a path in life. While the idea has remained relatively absurd to my conscious mind, the grain of seriousness has never really left my thinking.

   Furthermore, I found during my self-love ritual tantric practice during the evening that my fantasies were no longer tied to Cecilie, but fluttered wide and far, though only with women. I recall that I was surprised at this, both in respect of finding a horniness for other women, but also in the release of attachment towards Cecilie as “the” sexual object of my consideration – as if I was freed from the shackles of having to commit monogamously to her to engage romantically and intimately, while also obtaining sexual favour.

   My intentions were simply to remember my dreams, but I found it hard to fall asleep – which also led to a lengthy sexual practice prior to sleep.


   Dream:

   I am sitting on a train station. It is a small one, as you find in the country side. The weather is bright, though not scolding and there are other people on the station.

   I am sat on a bench wearing a long trench coat. Underneath I am wearing clothes covering my upper body and nothing over my legs and genitals.

   I am in a playful mood and as I watch out over the station across a hedge, I catch the eyes of a woman who is looking at me, smiling playfully. She knows “what is up” - which is really referring to my playful exploration of revealing my genitals, but which carries a stronger more direct meaning of explicit sexuality.

   I look towards her repeatedly and she keeps returning the kinky mischievous smile.

   Eventually the train rolls into the station, and after a brief evaluation if it is driving slow enough to actually stop, it does. The door opens and the woman and I get onboard. There is a slight distance so I rush slightly to make it.

   Once onboard the woman asks me if I am a “blotter”, and I think I acknowledge, though it doesn’t take up much attention or time.

   The woman now has turned into a composite persona consisting of Hanne – a Buddhist Lesbian – and Birgit – The owner of a toy shop I know very well from childhood.

   We talk about her reasons for being on the train. She is headed out to receive attunement as part of her Buddhist ventures. On her lap she is carrying a printed text. On the cover is printed something along the wordings of “The fourth initiation, by Master so-and-so”.

   I recall being surprised at this, as I thought there was only 3 levels.

   I get up and button up the trench coat to make sure my dick doesn’t fall out and show by accident.

   The main thing that grabbed my attention this morning was the number 4, which has been showing up in a couple of dreams recently. My initial interpretations and associations towards this was the 4 elements, the heart chackra and the wholeness of the quaternity in mandala symbolism.

   I reflected on the homosexual nature – representing potentially suppressed desires or avenues of exploration, which I have carried out over the past couple of years with men, though not really fully – of one aspect of the composite persona – who in total is a woman, representing the anima or the collective unconscious – as well as the Toy Shop Owner – symbolising potentially a suppressed playful and animalistic aspect of my sexuality (I have recently spent many an hour talking about it in terms fetched from Tantra, such as divine union or simply as spiritual practice, which could represent a form of spiritual bypassing but also my desire to ejaculate in women – Cecilie in particular) though it could also point towards continuing the practice of using toys in developing my sexual skills.

   My initial interpretation pointed towards a unification of my sexual nature with my Buddhist aspirations, where considerable conflict has recently taken place between sexual desires, as well as desires for family, intimate and romantic relations with the concept of renunciation of samsara to attain liberation.

   What stroke me here was the sexual theme combined with the sacred scriptures combined with the symbolism of wholeness, pointing towards an active (playful and explorational) kind of integration between my sexual nature and desires with the quest for happiness and liberation. There is a particular focus on “going public” with this, represented in the “blotter” symbolism, which is greeted cheerfully by the anima, as a fruitful endeavour leading to a more enlightened place – represented by the scriptures and teachings.

   Furthermore I reflected on the need to cultivate a more loving relationship – the 4th chakra, representing unconditional love - , not only to my own sexuality, but also the way in which I practice it with other people, women in particular – which now that I write it, is also represented in the recent dream of the “Bridge Elf” wearing orange and green, taking up 4 hours of journeying.

   Looking through some of Jung’s work with sacred numbers in dreams and the Angel Number 4, some following additional interpretations occurred.

   Jung also posits the number four as pointing towards “fourth function” - which is typically the repressed or taboo function – of thinking, sensing, feeling and intuiting. I am primarily oriented towards a thinking and intuitive disposition – making a mixture of feeling/sensing the taboo function. Feeling and sensing in this respect I see pointing both towards an acceptance of the more primal (non-spiritual and reproductive) aspects of my sexuality (represented by sensing, the physical aspects) and my desire, my right to feel, my wanting to take in a sexual context.

   The Angel number 4 mentioned something around creating a solid infrastructure, focus in on an area of life where I want to hone my skills or reap rewards, or building a foundation of sorts. This has very much been a process as of late, aside from moving out and finding a new place to live (creating a solid foundation) I have also been focusing on trying to verbalise my competencies (dream analysis, shamanic practices and energy/massage work with my hands).

   The immediate association here for me has to do with diving deeper into these three areas of my life. The vibe of the new place is phenomenal and now it is time – as in accordance with my priorities for the year – to focus on the stuff that can ensure a stable financial living. I have booted up the energy practices just yesterday – that also have a resemblance to the energy work of the tantric sexual practices. I spent many hours considering who I could approach to practice this work and also spoke with a friend about it.

   In general I find myself elated with this dream, it is to me an encouragement in working in the direction I have been doing for some time. It is also a reminder for me to stop taking the shamanic work too serious and focus on what I really yearn to explore – sexuality – which makes me happy. It is not to neglect the hard work in store for both arranging practice with energy work, nor formulating the principles of therapy I am employing in my work with the sacred plants. I am curious to see how this theme progress – sexual exploration, continued work with stabilising the roots as a path towards wholeness and spiritual development.
  6. 09-08-17 “Responding to the call – Guidance, Bridging & coming home”

   by , 08-09-2017 at 10:59 AM
   Yesterdays “opening of the lion's gate” in astrological terms had me set some intentions throughout the day. These were primarily poised in the directions of letting go of limiting fears and beliefs, while also opening up to the power deep within me, centred around my heart and solar plexus area. I accepted to work with energy, light energy, accepted whatever life needed of me I would oblige, despite fearing what this might be.

   In practical terms it involves committing deeper to the energetic and spiritual work in contributing to the world and its beings. This is fear provoking for me since it involves disclosing publicly to the world that I have strong spiritual and shamanic experiences.

   Ha! In a way this forum is golden as it is a sort of cheating platform to disclose secrets and try it all out.

   As of late – maybe the past 1-2 weeks I have experienced a tremendous kind of release. A release in limiting beliefs, physical fear sensations as well as attachments to concepts – particularly in the area of relationships and romanticism. I feel stronger, a resurgence in my confidence levels and a readiness to start giving more of myself to the world. It feels good saying “more” as I have also started recognising more and more that some of the voluntary conversations and modes of operating in the world for me are valuable contributions.

   Well that is enough context, on with the dreams:


   Dream (and waking visualisations) 1: “Sexual exploration”

   I find myself in a large living room. I am sleeping on the sofa, it is my father's brother and wife's house. It is in the middle of the night and I look up on the wall towards the massive television on the wall. I know that if I turn it on there will be porn on pretty much all the channels.

   I decide to turn it on, though before the image appears after having turned on the telly I turn down the volume all the way to minimum. I am a little surprised to find that there is still sound coming through, yet the sound isn't horrible so I allow the porn scene to keep running.

   It is an orgy of sorts. In particular I find my attention dwelling on a guy wearing a leather hood, while he is fucking a woman lying below him as he is standing up.

   I get aroused and go to the toilet to make preparations. While there I decide to try and observe how my arousal and dick respond to simply watching the porn without stimulating myself.

   I wake up

   As I am awake I find myself aroused and hard. I don't masturbate, but massage my perineum and find it interesting and somewhat easier than normal to circulate the sexual energy around my body. In particular I notice that I am extremely connected down the front, where I am in touch with my body.

   I then start focusing on Cille. I think of her “hole in the back” and I see how there are shadowy finger marks around the hole. So I visualise and start clearing the hole with fire, ask Raphael for help to seal the hole, which I do with the opposing triangles that compose the visual representation of the heart chakra.

   I further start healing Felix, if he wants to accept it of course, and ask for assistance in burning out the things he doesn't wish to see or that are preventing him from being happy and present in this life.


   Dream 2: “The magical island, climbing surface and an elven bridge”

   I am standing in a cave, which opens out over a big lagoon where in the middle is a small island. This island is composed mainly of steep cliff sides and a forest in the middle. Just before the main island there is a long, narrow rocky cliff side coming out of the water. The weather is bright and sunny, there seems to be a clear blue sky above the water.

   An arrow appears above us, and a small humanoid figure jumps up and catches it and slaps it in the cliff side above us, there are transparent fishing lines attached to the arrow. Following an elven figure swings across the gap between the cave and the water, maybe a mile or two. The elven figure is wearing green and orange and is like a ferryman, there to swings us one by one across the water.

   There is some talk about the attractiveness of the climbing cliff side – 700 metres facing the water of the island.

   There is some discussion that the journey has taken too long, about 4 hours and that it could be due to the elven “swinging ferry man” can only take on one passenger at a time.

   Dream ends.

   Dream 3: “Lost at sea, coming home”

   I am at sea in a dingy boat, lost and at the mercy of the sea. I am there with Mikkel L and we have been there for some time. It is mid day and we are drifting along the waves.

   We sail past a boat, which we initially hope can rescue us, but find that it is full of refugees and for some reason it doesn't even become relevant to be rescued here.

   I sarcastically remark that it would be a good opportunity to practice broadsiding this ship, opening up with all four canons on one side of our ship.

   Out in the horizon, far away, I see a sail ship – looking from the silhouette like an ancient Viking ship – and a small blotch of a ship. I hope that this is ships that can assist us.

   From a far distance the ship that started out as a small blotch shoots its cannons. One on one side of our boat and another on the other. I feel them as being warning shots, but I also feel afraid.

   As we approach the ship I realise it is the largest one I have ever seen. It is black and probably around 30-50 metres tall from the water. I wave my arms in surrender and declare an interest in wanting to be saved, all the while I think about how nice it would be if I had access to white clothing.

   Luckily the ship understands our gestures and predicaments and they start throwing down ladders we can grab onto. I find however that the ship is practically racing across the surface of the water in the opposite direction to our boat, but I nevertheless jump into the water and swim for the boat.

   I can't latch on to any of the ladders, but a door just above the waterline is opened, and a wooden entry plank is pushed out and I prostrate as I enter the ship in deep gratitude.

   I am met by the captain – Tim Smith – who asks me if it was Mikkel on the boat with me. I acknowledge the affirmative and Mr Smith continues to ask: “Is it true that he has a blog running about his journeys across the sea?”, to which I reply “yes” and then Tim asks “Has he written a book about it?”, “No” I reply.

   Then I see pages lifted up before me in a completely different scenario, sort of a beach bar with trees and sunshine in the background. On the pages a story is being written in bright red, it seems to be a draft from the blog to the book.

   Dream ends.

   There are a few interesting themes at play here.

   The first dream is highly sexual in nature, and incorporates both the animalistic nature – as displayed in the orgy – but also the renunciation of traditional friction based sex, as I attain pleasure through massaging my perineum and working with circulating energy. It is interesting that the man is hooded, representing a hidden aspect of myself that I have been trying to neglect – a yearning for the sexual exploration of the animalistic that I have particularly not mentioned to Cille, where I have emphasised the tantric, energetic unity aspect of sex.

   This aspect of a hidden yearning to explore is also symbolised in wanting to keep the volume down, so I am not noticed as I go on with my explorations. I have an instinctive feeling that this pertains to wanting this phase of my life to remain hidden from Cille.

   From an astrological point of view, this aspect of the dream seems to be an encouragement. There is an opportunity now to explore my sexual nature – again not being with Cille here being significant – in particular the more playful and kinky aspect of it. This is further symbolised by my approach towards it “wanting to observe what it does to me” rather than starting to masturbate straight away. It would seem like there is a gentle reminder to continue working towards embracing my sexuality and that it is coming up as a point of focus (which is also symbolised in the Elven figure, who acts like a bridge, dressed in Orange and Green – bridging the sexual/sensual chakra with the heart chakra.

   The second dream I see a lot of myself in the elven figure. A bridge between this and that world – symbolising my shamanic aspirations. The number 4 appear, which to me could be a pointer towards the four elements – accepting the spiritual – but also 4 quadrants of the mandala, and thus the complete and fully realised self. The fact that the number 4 appears as an irritation, that the journey is taking too long, point towards a disturbing element in my current workings. This I intuitively feel is related to how I worry about financial stability – which isn't to say that it doesn't matter, but that I am spending too much energy thinking about this instead of following my heart. There is a slightly greedy element to how the elven figure charges for the ferrying, which is an affirmative of this. I believe it points towards the fact that I want to open up more towards group oriented practices in my vocational life, as opposed to individual style therapeutics.

   I do find myself comfortable in the role as a bridge between worlds, serving as a guide between the somewhat disturbing emotions that can arise on the spiritual path (Orange) and in accepting and coming to grips with newer senses of identity in a loving manner (Green).

   Dream 3: This pertains to my acceptance of a more spiritual and energetic mode of operating and giving to the world. I have long been caught in the emotional flux caused by wanting to adhere to both a strict scientific and fluid spiritual identity – I have been lost at sea (emotionality) and seeing refugees (fleeing my call) can no longer serve me. Again I see the number 4 – as in broadsiding the refugees with 4 canons, which again points to the 4 quadrants of the mandala – here symbolising that I am no longer in the process of fleeing or escaping my true nature or my purpose with being here on the planet.

   There is an interesting theme in converting the blog/notes to a book, with the text being red as this could symbolise that financial security could come about through writing about the journey. The fact that it isn't me the journey is about could point towards the opportunities lying in writing about others, where both Cille and Nils are on the table.


   This session turned somewhat long, and I would like to cut it off by at least and hour. However it is the first time in a while that I write down my dreams and adding an interpretation didn't actually take as long as I recall.

   For the future group processes setting the context isn't going to be as extensive, as that will be done in process groups and dealt with through ongoing communication. Honestly 45-60 minutes of the time spent on this entry probably goes for procrastination on Facebook.
  7. 04-08-17 Dream Work - Concepts, Narrative and catch up work

   by , 08-04-2017 at 02:35 PM
   I have recently taken up using the voice recorder for recording dreams, but in preparation for the upcoming dream workshop I will be running I will start using manual entry again. I need to get quick, to the point and sharp in sharing dream content with others, so I can be a leading example for the people I coach.

   Now before I start out with writing the dreams of the previous 3 nights, which I have bullet pointed on paper there is a couple of highly significant dream I want to write up. These all pertain to the significance of the Dinosaurs, particulary the T-Rex, in my dreams, as these have heralded some pretty significant developments over the past year. In fact just sitting down listening to some of the files have sent goosebumps through my body at some of the symbolisms and messages contained in these dreams.

   The first occurred during the summer of 2016, I was in full swing with writing my thesis and I had seen a blossoming of my use of cannabis, cigarettes and other kinds of addiction. As such I had started working directly with my dreams with regards exploring the reason for my smoking, or addiction in general.

   I had noticed that recently a T-Rex had started appearing as a repeating theme in my dreams. Like for instance I saw him in a hotel roof top pool on 01-08-16, where I hid in a pool with a friend trying to avoid being caught – where I speculate that he is connected with investigation of smoking. Or on 08-08-16 I found myself in a dinosaur park, a la Jurassic Park, with a hole in the fence, where the T-Rex was on the inside, but I end up getting caught by a raptor and eaten just outside the park in a broken car, where I was trying to hide out. And such I started setting intentions for my next lucid dream to investigate what this symbol of the T-Rex could represent.

   I don't have a record of this lucid dream where I manage to summon the T-Rex, but it occurred within a couple of weeks following the setting of the intention to investigate, before 01-09-2016, when I moved out of the place I was living and back in with my parents.

   I recall being awake in the morning, to then go back to sleep with the intention to summon the T-Rex.


   “Summoning the T-Rex”

   I am sat in our living room. It is forenoon and I am texting M – a primary school class mate, whom I have always maintained a slight crush on. We are talking about a party and I feel I am somewhat intruding, but she end up inviting me around.

   Then all of a sudden a text message rolls in from the phone company, which reads something like “We are all one, you no longer need to put in the number or contact of the person you are trying to reach it will happen automatically.” This stumbles me a bit, but I don't think much further of it.

   There is a slight skip.

   I find myself in a bus headed out from Aarhus towards Hornslet. I speculate on the nature of “oneness” and start feeling my consciousness drift outwards, though not quite becoming one. At one point a bus pass in the opposite direction and a choir of children are singing a song, with the lyrics “we are all one” included.

   The bus drives off the high way and I find myself walking on the road below, heading under the bridge with the highway on top.

   I am with my old friend Tim and we are walking together. I look up and I see a hawk sitting in mid air, which I find curious as its wings are placed alongside its body. It basically looks like it is sitting on a stick, though there is no stick there to be sat on.

   Then it makes a rapid dive and hits the ground beak first right next to me, which startles me quite a lot.

   We walk on, towards the bridge, past a couple of bushes on the side of the road that have purple flowers on them. As we walk a couple of smaller birds come flying straight towards my face, so I have to step quickly to the left to avoid being hit.

   I start thinking to myself: “This is truly strange behaviour for birds.” and as we approach the bridge finally I see a crow sitting in one of the bushes by the side. I start looking around and I decide to look at my hands.

   I become lucid and I spend a few moments stabilising the dream, and when I feel comfortable I start thinking about my goals.

   “Ah the T-Rex!” I say out loud and abandon my friend to go look for him. I turn around, away from the bridge in the opposite direction and start screaming out over the fields “T-Rex, Where Are You??” but I don't get a response.

   I find myself next to a crash barrier, again screaming out over the fields for the T-Rex. Then I start feeling fear, although I am also aware of it all being only a dream. So I skip back across the road and climb a small elderflower tree.

   I shout for the dino to appear again and this time I get a response, though from a group of children behind the bushes of which the tree I have climbed is a part. They say “We tried calling him, he doesn't want to show up.”.

   I then try to scream out for him, mimicking his roar. The Children respond in a laughing way “We tried that as well, it won't help.”


   I sit for a brief second before the dream starts fading and I “wake up”.

   I find myself in my room and walk out towards the living room. Outside I see a lot of plants and it is raining.

   “Hang on a minute it wasn't raining when I was awake earlier” I think to myself and realise I am still dreaming.

   I turn around and walk back into my room and stare at my computer screen.

   I turn around, while still being within the realms of the computer game that was on the screen and look up. I find a long and narrow dirt pathway, surrounded by a fence on the right hand side and bushes on the left.

   Up at the entrance – or T-cross – I see the T-Rex come sprinting around from the right hand side. I get anxious and excited as I start running towards him. It seems like the dino knows we only have a limited amount of time to complete the encounter.

   “WHAT DO YOU MEAN??” I scream at him as we run towards one another. There is no response, and I feel my fear rising as we continue to sprint towards one another. “WHAT ARE YOU TRYING TO TELL ME??” I try instead and just as we are right in front of one another and I am staring into his wide open jaws he transforms.

   All of a sudden a ghost appears before me, with the limbs of the dino sprawling out behind the spectre hanging a few metres above the ground.

   “Michela!?!?” I exclaim in utter surprise.


   I wake up.

   Michela represents a previous romantic affiliation gone sour, very sour indeed. Both in terms of the pain I felt when she left, but also because of the stressful situation I was facing with quitting my job. I awoke with a multitude of new angles to investigate my addiction to cigarettes from, which included the shame and loss of pride I felt from loosing her – the shame associated with not being able to attract a woman and keep her faithful, more so than actually loosing her being particularly painful.

   A couple of months later I started on a spiritual education and at the time I was still smoking cigarettes. I started a practice of smoking without guilt and I recall arriving at the first module having spent 6 hours without smoking. I felt the physiological cravings, but I didn't feel the desire to smoke, which I found facinating.

   I continued to the first module and when we arrived in the first opening sharing circle and were briefed that we would be opening up, diving into intimacy, then it hit me. I was now experiencing full on craving and desire at the same time as I was experiencing fear towards intimacy at the same time as it was the only thing I truly desired. And from this experience I recalled another meaning associated with Michela.

   The next dream took place I think in the beginning of April, the first time F and I slept in the same bed, and seeing as we kissed the first time on April 3rd I believe the accurate date is 14-04-17 as this is 2 weeks after the date of our first kiss.


   “Dino makes a gesture”

   I find myself alone in a small and humble cabin. It is bright morning/forenoon and the sun is shining through the windows. The cabin is located in a large garden that is surrounded by tall walls in a rectangular fashion, with the cabin taking central space.

   Suddenly outside I hear/feel the T-Rex approaching, and this time I recognise his presence. There seems to be a telepathic or at least non-verbal acceptance of one another, a kind of respect with a hint of fear, but this time from both parties.

   I venture out of the house to see what is going on. There is a clothes line with clothing on it immediately next to the house.

   I never actually see the T-Rex, but I find that after he has been circling the house he has left me a circular meditation mat against the clothing line.

   End of dream.

   I wake up feeling excited. I have just slept next to a woman I am madly in love with and I find that I for the first time actually like sleeping up close to her.

   I experience a brief feeling of alarm, but I quickly re-frame the story positively as I tell F about the dream.


   Now I acknowledge that interpreting dreams in hindsight is easier than trying to gleam out the prospective material from the time of their occurrence. However this dream theme I believe heralded a powerful spiritual lesson.

   The first appearances of the T-Rex motif happened just after a relationship had developed from an intimate/romantic nature to a friendly one. In this relationship I discovered a tendency to become extremely preoccupied with me feeling responsible for the emotional state of the other. This responsibility was coupled with an elevated sense of anxiety for loosing her. However the appearance of Dinosaurs happened before.

   A funny thing is that the following entry- which took place pretty much immediately after my fling (Karen) and I had started getting romantic - 08-04-16 Surviving the Ocean Quest in the desert - Dream Journals - Lucid Dreaming - Dream Views Actually occurred simultaneously with my then fling having a reciprocal dream, of being taken to the desert by frightening shadow figures that gave her the mission to gather all the animals for the ship. Now I am aware this synchronisation makes more sense to me on a subjective level – we had been practising trying to dream share, and a lot of themes in the dreams were in line with what was happening in our waking lives – however even if this is disregarded this is the first appearance of the “Dino theme”.

   Specifically the purple dinos shooting an assortment of weaponry at my heart – which I at the time interpreted as a symbol of having my heart broken a couple of times in order to finally open up – seems to indeed have been at play, though increasing in complexity and meaning over the past year. Let me illustrate a bit further.

   When the T-Rex and the Raptors start making their appearance, as I mentioned the relationship had moved in a friendly direction, which I told her I was OK with, but I was quietly mourning the loss I felt.

   During this time as mentioned I had started seeing a rise in my consumption of cigarettes and cannabis. I felt stressed with my thesis and on top of this stress I was overwhelmed by the insights into myself and my shifting perspectives of the world through my world with Ayahuasca, and as such I sought to slow it all down a bit though the use of cigarettes and cannabis.

   The Dino dreams appeared in between spouts of regular cannabis use, as I had a somewhat ambivalent relationship to this medicinal plant. On the one hand I was grateful for the visionary aspects and emotional teachings, at the other I was aware that it was stealing my dreams – although this latter aspect was sometimes a welcome aspect when I felt things were moving too quickly.

   When I decided to summon the T-Rex I thought it was somehow related to my addictions, and it turned out accurate. However the transformation from T-Rex into my ex-fling added a twist I hadn't seen coming, which was the connection between addiction and love-relational issues.

   From the first observation of my feeling responsible for the emotions of a lover, I immediately suspected that I was dealing with a pattern established in early childhood. Due to my parents' difficult relation my mother was always stressed and frequently displayed intense outbursts of anger. I particularly recall an episode – think I might have been 3-4 years old – where my sister and I were sat in our room on the floor and Mother comes down. She gets angry about the mess, picks up a play guitar and throws it across the room hitting my sister in the head, resulting in a hospital visit and a scar on her face. This and other incidents I hypothesise fostered the self-concept that “mother's emotions are dangerous, and I am responsible”.

   Following the dream as I mentioned earlier I saw a striking connection between the fear of intimacy and my addictions, and around the same time I had another T-Rex dream, though he played a smaller part in this (as he transformed into a dragon and cleansed an entire island and evolutionary history through a fire bath). This dream heralded the cleansing phase I have gone through roughly the past year of getting acquainted with my relational fears, addressing them and letting go of old self images that no longer serve me.

   During November of 2017 I had an Ayahuasca ceremony specifically directed towards examining my addictive behaviours. The themes that emerged were memories of my mother being very harsh on me playing as a boy – that she didn't have the energy required to play with me. As such I was forced to put a lid on my playful energy, which in adolescence transforms into sexual energy, resulting in great shame about my own emotional and sexual nature. Ayahuasca provided a definition of my addiction as “the behaviour that arise as a result of wanting to escape the constant narrative of self-loathing and self-blame”. The self-blame I have already discussed, the self-loathing is partly directed at the feeling that sexual and playful aspects of me are “wrong”.

   I would later be presented with my dad's contribution towards the ease with which I accepted the “I am wrong” self-concept, though that will be a different story, though basically it has to do with him (a) raising me through commands; (b) never complimenting me on anything; (c) always questioning whether or not I had performed a certain task; (d) being critical on anything that deviates from the norms he deems liveable.

   Let me quickly add that I love and adore both of my parents, who supports me like rocks in their own respective ways. A deep realisation on this spiritual path has been that most of the times our behaviour arise out of conditioned responses we are not to be blamed for. My parents did the best with what they had available, it isn't a question of them not loving me.

   In February 2017 I met F. There was a striking explosion of energy running through my body at our first embrace and as I mentioned she is the first woman I have slept next to – we have never had physical sex – that I felt not only comfortable sleeping against, but good.

   We started out helping one another with the processes of Ayahuasca, but after about a month it became clear that there was a deeper connection. It turned romantic and sensual, but a series of complications eventually led to this romantic aspect destabilising.

   The T-Rex dream where he presents a meditation pillow I hypothesise – according to the Jungian notion that dreams can have a prospective, future development directed meaning – was a way for me to truly observe the nature of my relational problems.

   During our romantic affiliation I started feeling insecure, as she was still entangled with her boyfriend. She had stated that she wanted him out of the house and leaving him, as well as not feeling comfortable with his touch and being intimate with him. This in my mind made him an Ex-Boyfriend and I believed that this was the path she wanted to go down, however it quickly changed into something else where it became obvious that he would be spending a significant amount of time with her, sleeping in the same bed as her.

   I felt like she was manipulating me, using me to instigate changes in him so he could become a better boyfriend to her. I was confused about her pulling back when our kissing, cuddling and petting got intense resulting in us never having anything but clothes-on-energetic sex (which however was a very powerful and potent experience for both of us I believe).

   Following a week at her parents I was headed to the aforementioned education during a weekend, she slept with her boyfriend. There were quasi-valid reasons for her doing so, but I felt betrayed as we had in my mind agreed to a monogamous structure, although I had been open towards a more open constellation. I ended up forgiving her, with a few demands as to how our future relation – and the one she had towards her boyfriend – should look like. Demands initially met, but quickly broken.

   This started the hell ride into jealousy, romantic ideation, mistrust and pain. I went into it with full consciousness and journalled about it vigorously. I saw how I didn't have energy to do anything but wait around hopefully for a message, constructing fantasies about her activities when she didn't contact me etc.

   The point is not to arrive at a blame game, I have come to realise it takes two to tango and I have been overly focused on my own workings in this process, but this has been a profitable approach – as it is indeed the only thing I can ever change.

   What I saw was that F quickly became my entire world. I felt love, and I felt terrified to loose it. She became an object I perceived would be able to fulfil my deepest yearning, to feel loved and appreciated – and I clung to her, constantly trying to get the relationship defined in ways that would guarantee the safety that she would be there to fulfil my needs. I became obsessed with having sex with her, I felt that it would make up for the shameful aspect of her having cheated on me. I saw how I was feeling the familiar feeling of anxiety of her leaving me as this “is the last chance for love” and similarly that she would move onto someone else the minute someone better came around – which would be pretty quick. These last observations illuminate a self-concept totally deprived of feelings of self-worth or feeling of being worthy of love an appreciation by another human being. I saw how I through expending all my energy on worrying about her behaviour, waiting for messages became fatigued and tired and couldn't keep up work on my own projects, which I abandoned.

   There is much more information to the story, but I eventually arrived at a point where we had a conversation. In this she informed me of three key things that made me realise I had to quit the contact. She felt guilty towards her (ex)-boyfriend when she was with me, that she didn't really want him to understand that it was over and she couldn't promise she was never going to want to be with him again.

   It was the hardest thing I have ever done, I was in so much pain and missed her like crazy. Following this quitting of contact I started working with the last of my addictions – which is sort of a tricky one – which is the tendency to intellectualise situations arriving at a conceptual understanding of things which put me in a positive lighting. Self-centered and also grounded in placing value in the opinions of others.

   Gradually as these addictions fell away I was confronted with my underlying anxiety. I never knew myself to be a person experiencing anxiety, but that was what the addictions were for I suppose. I spent a few months experiencing extreme states of panic, which included a fear of dying, a fear of being abandoned at a future dimensional shift, as well as being rejected and abandoned in a romantic sense. It took a lot of breathing and being with the fear and panic and I was incapable of performing even the slightest actions that dealt with finding jobs, new residence or worldly matters in general.

   Things got better, I still experience fear and anxiety, but when I do now I don't panic and try to get rid of it, rather I breathe into it and try and understand what it is trying to tell me and it seems a lot of things are shifting within.

   I am back in contact with F, I love her, love the contact and am trying to manage my romantic inclinations towards her consciously, which at present involves awareness of how desire towards a particular outcome with her (ending up n a romantic relation) can result in suffering through envy and jealousy.

   To come full circle back to the dreaming the present story illustrates the process by which working actively with intention, lucidity and analytical interpretation of certain dream themes that crop up repeatedly can help bring visibility to the sub conscious processes that govern our behaviour. I went through the process alone, yet I feel that had I not been so stubborn and approached someone with knowledge in these areas I could have progressed much quicker, perhaps even saving an intimate relationship in the process.
  8. 16-01-17 “Road Trip to Iceland, with Steen and Dad”

   by , 01-17-2017 at 08:56 PM
   This dream was what I recalled this morning following the intention: My intention for tonight is first and foremost to wake up and remember my dreams. Secondly I feel like I am approaching a cross-roads and I feel uncertain about where to place my efforts, so I would be thrilled with some assistance from my dreams in this respect. But foremost I trust my dreams and want to remember whatever they bring. It feels as if it is relevant somehow and I will use it as an opportunity to practise both descriptive evocative writing as well as Jungian interpretation methods.

   I am pondering the idea of going to Mexico, which appears much as you perceive a fantasy or mnemonic ideation in the waking state – the incipient sense of an image, a map perhaps, appearing before my inner eye.

   I direct my attention outwards and find myself in the passenger seat in Steen's silver-grey car, although I am inside the car I can clearly see the matte nuance of the silver grey colour on the outside of the car. My dad is in the back seat, and he seems gleeful and excited though he doesn't say or do much during the dream. We are going on a trip, and my dad and Steen are there helping me out, as it is mainly me going on a mission.

   It is pouring down outside, it is clouded and grey, which produce a darkish hue. We are at a ticket office, which resembles a mixture between a gas station and a junk food drive in. There are two protruding window tills on our right hand side and above an almost square section of roofing is covering the pavement next to the windows, providing some cover for the rain outside.

   We drive slowly towards the first of the two window tills – one for ordering another for picking up the tickets – and as we do I feel something bump into the car towards the back, which also produce a mild audible thump. I look out the window and backwards to see if Steen has accidentally hit one of the massive concrete columns extending from the building. He is really close but I can't see any damage done to the car.

   I lean back in and Steen switches on the radio and the GPS system. The audio-scape is flooded with remnants of old mobile conversations, radio clatter and noise. I feel uneasy and a bit confused, as it is supposed to be a GPS system, providing guidance. Steen remains rather calm and composed and simply asks the GPS if it is there, and it dawns on me that it is a voice activated system.

   “I am here” a clear loud and direct female voice responds, which is a tremendous reassurance.

   Steen proceeds to drive forward and I wonder why I don't have to open the window to get the ticket. “It isn't necessary when you have one of these” he says and points to a rectangular electronic device, with an old school digital display in the bottom right corner of the front window, just in front of me as it would seem. It is essentially a device that registers that he has been here and automatically charges him for the ferry ride, which is what the ticket office is for.

   “So we are going to Iceland” he says, and I feel at first excited, but then a bit concerned because we will be sailing and we are supposed to go to either Mexico or the Faeroe Islands as well today and I am afraid we won't have time. I think about this only briefly before relinquishing the thought at aspiration to do all of these things.

   We look at a map and a black marker line appears that takes us from the ticket office “to Odden” which on the map is a full scale island, elongated and egg shaped except for a very pointed en on the right hand side. The black line takes us to the top and centre of the island, where the port town is based, from where we will board the ferry to Iceland.

   End of dream.

   In this interpretation I will start by breaking down the dream into its constituent motifs, and run free associations on them.

   There is a preceding map, an idea of a journey – which implies a plan and a set destination it also represents an overview of a trip, which can symbolise knowledge of where I am going in life. This is particularly salient as I am taken somewhere else than what I had “mapped out”, which excites me although the expectation of having to go somewhere specific within a given time frame becomes a source of frustration and tension/restlessness.

   The car is a solid and large station car, it is silver grey – the colour symbolising the silver grey snake-like pathway through space I frequently perceive in meditation, cannabis and psychedelic states also symbolising the spiritual cord often reported as seen in OBEs.

   The car is a symbol of my body, it is in good shape and the fact that my dad has been relegated to the back seat can be an expression of our recent confrontations and my insights on how he has dominated the development of my low self-esteem though his parenting style. He is now put in the back seat, representing that I still carry him with me and care for his approval and love, yet this aspect is no longer the driving motivating psychic energy for my aspirations for life – such as “save the world and become super famous”, which is simply a conditioned tendency I have developed as I felt under appreciated and unseen as a child.

   Steen is an old friend of the family, both my mum and dad – I associate to him that he recently helped me out with cheaply renting his summer house to me following an Ayahuasca journey where I wanted to stop smoking and I didn't feel for returning to my parents' house where I currently live right after. At this time he said to me that he sees how my dad communicates to people and told me that one would get insane living in that environment constantly, which felt extremely pleasant to hear as someone external with knowledge of my dad seemed to understand how hard it can be. Recently my mother expressed – in a sober state – that it can be extremely challenging for her to live in that and that friends of the family finds it a challenge to be around him as well. With Steen in the driver's seat I feel that I have taken a step towards taking control of my life and am grateful for the moral support of individuating myself from my dad, who has – without fault of his own or even consciously – dominated much of my life, through establishing uncertainty both with regards to a fragile self-esteem but also the messianic and grandiose drive to save the world to finally be worthy of his admiration and love. Steen represents a new found aspect of myself that is compassionate and understanding towards why I have turned out as I did as well as the drive to liberate myself from the clutches of my dad.

   The rain outside symbolise a torrential state of affairs with regards to my emotions – since my last Ayahuasca journey it is as if a lid has been removed and my libido is now coursing freely upwards, which result in more passionate responses and an easier time setting boundaries. It could also symbolise the fact that I am expending a lot of emotional energy in response to external uncontrollable aspects of the world, which is reminiscent of the saviour complex alluded to earlier.

   The ticket office could symbolise a public institution, such as the Health Authorities which I have recently been in contact with, with regards Ayahuasca. I might be approaching, or at least that is how I perceive it, a point where I am close to getting in trouble due to my enquiries, yet no harm is done yet. The whole point of issuing a ticket could represent my thinking on Ayahuasca's precarious legal status and potentially in the future thinking of a license model for practising, where the dream hints at that license is nothing that comes from the outside but an internal license, a calling (electronic ticket system).

   The GPS and radio system is particularly interesting to me. The clatter represents conditioned thinking and the attention I pay to outward clues for finding out how to direct my life. However when I look closely the “ancient mother” (female GPS voice) is there and is capable of taking me in the direction I need to go. The trick is to ask and learn to listen for what is coming from within and ignore restrictions I put on myself based on external sources of esteem and approval.

   The fact that I am concerned with the duration of the trip represents a problematic aspect of how I relate to life in an impatient way. I am lacking trust in life unfolding as it is supposed to. This is related again to the map I saw in the beginning of the dream, which representative of how I tend to construct expectations of how life SHOULD unfold and I am operating under an assumption that I need to go somewhere specific and I need to go there quickly. In essence this result in an escapist approach to life, where I am not allowing it to unfold on its own terms and cannot fully embrace and meet events in a curious, compassionate and open way.

   The end of the dream I see the ocean and the beach sort of imaginatively overlapped onto the map with the black line. I take it to symbolise that I am still in the process of letting go of my tendency to construct expectations and narrow definitions of success, but I will shortly arrive at a position where I let go and let Life overcome me and simply concede to the abrupt changes that are about to happen, with excited anticipation and joy in letting whatever happens happen. The fact that it is a sailing trip could represent a recognition of the potent force of the collective unconscious, and my submitting the stubborn fantasy that I am in control and surrendering to the collective collected wisdom of the evolution of Life itself.

   Reconstructing the meaning from associated and elaborated ideas.

   So a potential message from the dream could be that I am still constructing expectations of where and how life should take me. This becomes a source of frustration when I run into unexpected opportunities and twists of fate.

   My dad has been a source for grandiose and messianic ideation, due to his belittling and command-like style of communication, from where he will never explain why he commands, reminds, reprimands, but simply asserts himself in a supercilious tone of voice. Since we have widely different interests in life and he has proclaimed that he has no interest (or capacity) in trying to understand me I have since very early childhood developed these tendencies as a way to garner his approval, which is already there he has just never shown it in a way I could understand it when younger. The fact that he is relegated to the back seat symbolise that I am relegating the grandiose and very ambitious saviour identities – and associated expectancies – to a position where they are no longer “driving me”.

   The downpour contrasted with the comfortable, sturdy and undamaged quality of the silver grey car, can symbolise the progress I am making with meditation, where I have found an easier time dealing with painful emotions, as well as physical symptoms. They aren't allowed to penetrate to my core and when I continue the exercise I will strengthen my capacity to sift out the “radio clatter” (which can also signify the attribution of value to others' judgement of me) and listen to the voice of my heart, represented here by the Anima archetype, my deity in prayer – Mother Gaia.

   The ticket office close call could symbolise that I need to tone down my activities with certain authorities to avoid getting in trouble, especially because I already have an inner license to pursue my dreams.

   The trip to Iceland represents where I am headed next, which isn't a literal journey, although that might be fun also. In fact it might be very useful as it is Steen guiding me, which could mean a pointer to a place of safe haven, which he provided following my last Ayahuasca journey. However I have also recently considered reading up on mythology to get a better understanding of the empirical data that underpins the theory of the archetypes. This journey serves as a pointer towards examining Nordic mythology and shamanistic/divination cultural history.

   In short. With particular reference to the intention here I am being reminded that uncertainty is OK, cause if I try and envision or anticipate a direction I will form an expectation, which will lead to suffering when life takes me elsewhere. As long as I listen to my inner voice the direction is guaranteed, so I should just continue the work of being better at letting go of old ways of thinking and sharpen my attention on what matters instead of the clatter. Then a further dive into the Nordic mythology is in store.
  9. 15-04-16 “Amazon Calling”

   by , 04-15-2016 at 05:34 AM
   I only remember a single fragment, but it was a rather powerful vision/exit dream. Got up maybe 10 minutes ago, still blurry and associative fluid.

   I see a vision of expanding consciousness, it is expanding into light from the top of my perceptual field. There is a brief moment of pre-verbal reflection on my increased capacity to enter these expanded quasi-mystical states.

   An image appear, or rather it is a translucent spectral scenario, set against the backdrop of the fluid shadows in darkness at the back of my eye lids.

   It is a river bank, the river is wide, it is the Amazon. The trees are in-differentiable, there are so many. The image twirls inwards on itself as slightly to my left The Golden Python makes a brief appearance, she has business with me. Intent is clear, content incipient – I hear you Mother!
  10. 10-04-16 “Guiding a past-life regression”

   by , 04-10-2016 at 09:50 AM
   Non-lucid – NoteslucidInterpretation

   I am guiding an Ayahuasca ceremony. It is not at Strandgaarden, but a different abolished farm house.

   We are in the ceremonial room and I am trying my best to relax, while still paying attention to the needs of the travellers. I am the last available guide and so I find myself a little nervous as this will be the first time I will deal with an intoxicated participant. Soon hereafter a parson raise her hand and I go to her.

   Jocelyn Girala – I think – would like to go to the toilet. She is an experienced traveller and she seems like she can manage her movements, but I still make sure I have an arm close by to support her in case she should slip, though she seems interested in keeping her own balance. I feel slightly awkward, not entirely sure about how to compose myself bodily, but I center myself and relax my nerves.

   I guide her and we are headed towards the toilets. The toilets we are headed towards are the outside ones next to the Sauna at Strandgaarden, however, Jocelyn insists that we carry on and head towards the next ones out. There normally aren't any further toilets further out, and I find myself surprised when I find out that there is.

   There are two toilets, but with two separate entrances to each. I ask Jocelyn which one she would like to use and she considers the question a short while, and indicate she would like to go to the one furthest away.

   “No problem” I say.
   “But you have to go into this one” She responds, which makes me slightly suspicious and unsure of myself as I want to be available to help her. I enter the toilet however and notice the door is lockable with a padlock. And so I stop up and turn around. I see malice and mischief in the eyes of Jocelyn. I am not far enough in that she can actually lock the door, but I know for certain that this is what she intended and as I realise this she smiles wickedly.
   “Who are you?” I ask, and we switch positions so she is now furthest into the entrance. We are now in a cosily orange lit stables, with open rafters in close to our heads supporting the roof structure. There are a lot of girders about, all brown. Jocelyn Is hanging from one of the support rafters with one hand, while she is trying to attack me with the other, which I prevent her from doing with my left hand.

   I find myself singing – icaros – more chanting than singing, I feel myself interfering at the level of intellect to start out with, though I manage to let go of this. I also “purr” at her, to manifest whatever needs manifesting at this stage. I also find myself out of my depth slightly, but I do what comes naturally to me.

   Jocely no longer looks like she does when we entered the toilets. She looks like a mulatto and she looks a hell of a lot younger – maybe 20-25 – and she stares at me, venom, hatred and anger burning in her eyes.
   “I can't hold back” Jocelyn whimpers from behind this new entity. It is Jocely who is holding back with her left hand in the rafters – while I support her figure with my right hand and keeping the hand of the entity at bay with my left. I feel a tinge of nervousness, but also a sense of calm confidence as I tell her:
   “Maybe you should just surrender and let go, we can explore this together” And after a brief moment of hesitation Jocelyn lets go and let the entity descend on me – full force, which necessitates that I protect myself with both hands. All the while I keep up my chanting, and I place my hand (not sure which one, as I am also using both of them to manage her flailing arms) on her chest and apply a slight pressure moving my hand upwards – which fuels her rage.
   “Who are you?” I ask again and get a vague answer presented intuitively.

   Rita – Lita… somewhere mid 19th century – a black woman, maybe a mulatto, who has anger problems.

   There is a brief skip, maybe someone helps her back into the ceremonial room.

   I find myself standing in the stables talking to an old lesbian friend from England.

   She has been hurt by Jocelyn. We talk a bit and I hug her and we find acceptance in the fact that Jocelyn is a racist, but that she cannot really help it – it is karmic – which helps my friend find a sort of forgiveness for her. It is as if (R/L)ita has somehow carried it though this incarnation and forced it upon her. I remember saying something along the lines of.

   “So there was racism in the past”
   “Yes” my friend replies, sobbing slightly.
   “So Joecelyn...”
   “Is a racist” my friend completes.

   Then Saman and the other guides call me back into the ceremonial room. (R/L)ita is causing havoc in there and a few of the other guides are holding her against a wall.

   “We can't seem to control her” Saman is telling me. It is as if (R/L)ita is refusing to leave the body of Jocelyn now that she is there again. “I think only you can finish this” Saman continues. And so I walk over to Jocelyn and start preparring to continue the chanting and acupressure moves I have recently learned (will soon learn IRL).

   I am finding myself unwilling to jump the gun on interpreting this baby here. It seems like there is a message coming through that sort of needs to dissipate through sub-conscious reflection and conscious conversation. I had forgotten about the dream until I was in the toilet during the morning routine, and having put on some Bob (which frequently makes me sing) and returning to jog down anther dream I remembered -”Singing” and the chesty feeling of chanting – “There was something about singing” and in that instant the memory of the dream came back to me
  11. 08-04-16 Surviving the Ocean Quest in the desert

   by , 04-08-2016 at 06:53 PM
   Non-lucid – NoteslucidInterpretation

   The following dream took place after a nap on 08-04-2016 so a few hours after the three other entries of today.

   I am at a pier, it is late afternoon or early evening. The pier is wooden and one or two ships are docked, also wooden and sailed ships – it feels like this time is around 2-300 years ago, or even set in a fantasy universe where technological development isn't near as advanced as today. It is cloudy and a bit windy (?).

   There are a few fragments before I recall the narrative picking up. Which include, being in a pub/inn, which might be on one of the ships or a settled part of the pier. There is something of communion – that is either gathering a party or just being there with friends or associates.

   When the narrative pick up, I seem to be floating disembodied above this inn and I notice the clouded weather as well as a sailor – your rugged, politically incorrect stereotypical privateering mercenary type. He is dressed in a sailors outfit – black and white – and he is making advances at a woman, a middle aged wrench, dressed similarly. She has long and curly red hair and is wearing a necklace that looks like a talisman of some description dressed in a dress of black and white with a lot of curly details.

   Our sailor is putting an arm around her and making an approach to kiss her, she is smiling and he seems rather determined if not even slightly hard handed in approaching this sexual situation. She lifts up her dress and he approach to enter her, she is smiling somewhat hungrily at him making him aware that she is willing. A person rush behind him and pushes him towards the woman – I feel this push, though watching the situation on our Sailor's left – which forces him deep inside the wrench sparking a concern on my behalf if she is even wet enough for such a quick entry – I don't feel the coitus aspect, only the push.

   Our sailor quickly looks about, but can't seem to find the person and so continues to engage in the sexual act. He is however quickly interrupted as many hooded men, dressed in black and a head or two shorter than the sailor starts swarming about. It is clear that they have malicious intent with the sailor and more and more of them approach. A feeling of intensity and excitement arise as the sailor starts fending off the assailants. While still inside the wrench the sailor looks to his left and throw a thundering punch in the face of one of the hooded men, knocking him out. But there are too many of them and quickly they complete their mission, which isn't exactly fatal as expected.

   The sailor, the wrench and now me are knocked into the water. The sea is somewhat turbulent, dark waves with frothy crests and we are thrown into barrels – which I observe from a distance further out the sea – and it is clear that we will survive this endeavour.

   A voice rings out over us.

   “you are not in danger yet, we do not intend to harm you further”.

   Associated with the voice is a sense of the hooded assailants following us over the barrels, as if they can either walk on water, roll on the barrels with their feet or fly above. They have a clear intention with us – they need us to do something, we find ourselves participating in a bit of an involuntary mission.

   There is a quick skip.

   When back we find ourselves in three dingy boats at the shores of a far away land. The sun is bright, not a cloud in the sky, and the sea is rather calm – yet the waves seem to be forcing us towards the cliffs of the shores of this remote land. I myself manage to pull up and start sailing parallel to the cliffs and manage to avoid danger.

   The cliffs are dark and contrast the rather bright blue water. They are black and dark red, with hints of brown here and there. Above the cliffs there is a vast area of sandy dessert shining brightly beige in the unimpeded sunshine.

   I notice that my companions aren't as fortunate when it comes to avoiding the cliffs. So while I could continue in my boat towards the sandy shores a bit further up the coastline I sail towards an area of the cliffs where I can see a naturally occurring “step” up towards the dessert.

   When I get up I meet up with my companions. A woman and a man, the wrench and the sailor – though on the dessert lands their identities seem irrelevant. It becomes apparent that we are now stranded, but that somewhere on this dessert land there is a city and we must find this and procure a ship. I remember being here before and I start explaining.

   “There are dangers here” I start out “There are a variety of animals on the desserts” and as I am talking about this I am reminded that there are a number of dinosaurs and beasts, dog like (Varghest) – but massive. I begin to inform about this, but as I do one of the threats emerge from behind a cliff out-spring, that forms a natural door as there are cliff walls on both sides of the hole. In the door appears a pink and chubby dinosaur and we don't get a lot of time looking at it before it shoots a bone projectile towards me and the male on my left.

   The projectile is diamond shaped, like two very pointy pyramids joined together at the base with 4 planes running towards the top in a square and pointy fashion. Both the male and I don't manage to dodge it, though I attempt to catch it before it strikes me in the chest – directly at the heart.

   As the projectile sinks in I am briefly afraid, but then a reassurance appear at a pre-linguistic intellectual level that I have a certain amount of lives, or layers that I can withstand before I collapse.

   I start moving towards the dino in a zigzag fashion and manage to catch the next projectile to immediately throw it back towards it. It sinks into it's throat and within a few seconds the dino is defeated and dead.

   Not long pass before a new one appear a bit further up on my right. It is half way behind a stand-alone cliff that rise steeply and pointedly from the sand. It shoots smaller – needle-like – projectiles towards us and I immediately take up the zigzag course again.

   To begin with I head pretty much directly towards the dino – which is smaller, not as chubby, but still pink – but then we alter strategy and decide to work together in unison, splitting up and approach the beast from different directions.

   I am finally the one that reach it and plug one of the small, but sharp and pointy needles off the head of the beast. I start perforating the throat of the beast, but the first sting does nothing, nor the second and I am reminded that a few holes will only drain the beast of air slowly, so I have patience and use agility to avoid getting in danger of being pierced myself.

   Immediate Interpretation: This to me is a hero's dream. The ocean and the confinement in barrels represents a forced emotional turbulent situation, that I will be thrown into and can do nothing but observe and await cessation of – this could easily be relating to Karen's and my relation, the frivolous sailor and the wrench engaged in promiscuous and playful endeavours, that turn into an emotionally tense situation that must be ridden out. Once the storm of this emotional turmoil is over I will find myself in a situation, where I have to overcome challenges, I am likely to have my heart broken and I will find myself in a situation where there is limited support and understanding available, though a few select allies will be able to help me out. The killing of the dinosaurs represent to me the fear of opening up to love – symbolism of pink – and that I will continue to approach this challenge until it is finally achieved, and integrated into my personality – the killing of the dinos – though this doesn't happen in one broad sweep.

   Looking up themes: Desert – loss and misfortune – you may be suffering from an attack on your reputation, feelings of loss and isolation. Could signify my fear of ridicule associated with writing my thesis – where I position myself as an emerging shaman – and the loss of prestige I have been expecting for not being the person who writes a PhD, but instead facilitate that others can do this. Dinosaur – outdated attitude or belief, you may need to abandon an outdated habit or patterns of thinking – old issues coming back to haunt you – This I think is very much related to my ego-attachments of the “happy couple” and how “love” is supposed to be played out in a relation between two people – the fact that there are a couple of allies with me might signify a change in cognitive schema's on the whole issue on poly amorousness and being able to let go of the fears of Karen being with someone other than me. Alternatively it might represent conquering my fears of loss in a love relation and the killing a discovery of true, unconditional love.
  12. 08-04-16 Aggressive Oral Sex

   by , 04-08-2016 at 05:29 PM
   Non-lucid – NoteslucidInterpretation

   Karen and I are lying in bed and we are getting friendly touching one another. She then turns very angry and decisively try and perform oral sex on me. She is very angry and is trying to bite me, though I don't get the idea that she is trying to mutilate me. I try and fence her off a little – as I am not interested in having sex of any kind in this emotional state – but she keeps making her advances, and I keep trying to fend her off until I awake.

   Immediate Interpretation: I have experienced a fear that Karen is engaging in sexual activities with me in a forced manner that is she is doing it either to avoid confronting an issue or to please my expectations. In this dream I see the aggressive push for oral sex as this fear of her trying to stifle communication of an emotional/personal problem – as she is blocking her throat chakra – and I feel irritated and misunderstood because she doesn't seem to understand that I am more willing to listen to her concerns regardless of what it may implicate for our sexual relation.

   Note: When we had sex the night before and we were lying naked next to one another, looking into one another's eyes she looked away timidly and said “the bodily unrest is back now” and after looking at her and asking where it was, she went on “I had it silenced for a while there” in a cheeky tone. For this reason I think it is rather pointless looking up things and frankly this interpretation makes so much sense to me. Also the anger she is displaying in the dream is representative of my own budding anger at her not feeling comfortable with opening up to me about this bodily unrest, also because it might have implications for my actions – however she may simply not be aware of what it is.

   Looking up themes: Willingness to receive pleasure – talking about sex. We are talking about sex and I am explicit about my attraction to her. It could represent the recent fascination with anal sexuality.
  13. 08-04-16 Skii resort with Krimi

   by , 04-08-2016 at 05:08 PM
   Non-lucid – NoteslucidInterpretation

   I am at a ski resort. It is an oblong one, with the slopes placed after one another on a straight line. It is bright and sunny outside and the pistes are covered in snow and the scattered pine trees are dark and green looking healthy.

   I am speaking with Krimi, who is there as well wearing a bright yellow ski outfit. On the way up in a lift he is explaining that he is actually getting bored of being there. “Sure it is nice enough and fun to ski, however when you do it day in and day out repetitively it becomes so similar.” I acknowledge this position and express my agreement, though I have only just arrived and am eager enough to ski.

   Some fragment of talking to Duki at the top of a piste.

   Immediate interpretation: Think this relates to the new and exciting relation with Karen, and that we are reaching a plateau where the newness is no longer a sufficient element to build on/learn from. While I have just arrived and still find it exciting Krimi could represent my fears of Karen not really finding the relation stimulating on the same premises.

   Looking up themes: Snow essentially can mean a lot of things – the one I found most relevant :To see the sun shining through landscapes of snow, foretells that you will conquer adverse fortune and possess yourself of power “ The colour of Yellow is related to the solar plexus chakra and deals with self-confidence. In this light the dream could be taken to mean that I can emerge on the other side of a personal problem – either related to Karen, the Psychedelic Research Association or with Bjarne for stalling him – stronger. Dreaming of skiing could mean that I am pushing my mental and/or physical abilities to the test – which suggest my relation with the Psychedelic Research association might be the theme for this dream.

   Updated 04-10-2016 at 04:56 PM by 35291 (Anonymous)

   Categories
   non-lucid , side notes
  14. “Consulting on the Nuclear Power plant – picking up my new car – TotM”

   by , 07-05-2015 at 08:53 PM
   05/07/2015

   non-lucid - Notes - lucid

   “Consulting on the Nuclear Power plant – picking up my new car – TotM”

   I am sat in a meeting with my new work-group, or rather I am sat with them and I am suspecting we have a meeting sometime shortly. It is at the beginning of the day and I am just hovering around really, I have other places I need to be in connection with my other project – which concerns youth and alcohol use (which is an actual IRL project I am working on) . However I have a feeling that I need to stick around for a bit as if I am expected to stay there.

   Eventually the leader of the project comes around, she is a darkish haired short woman, who is pretty and American or English I believe. I tell her that I am excited to be connected with the project (though I frequently experience a sense of weirdness for participating in a project for constructing a nuclear power plant, which is never really fully conscious and I don't verbalise it) . She smiles at me and asks if I know how to handle Sheila (a IRL colleague of mine, who is apparently also on this project) . At this point we are walking outside the office in a courtyard of grey concrete in the early hours of the day, there is a lot of columns around forming small walkways – it reminds me of the style of construction associated with my old primary school. As she is asking about Sheila we sort of move into the office, without really moving, but rather being moved, or the building starts encompassing us.

   Inside I see Maria has appeared (an old colleague from my time in England) who is also on the project. She is saying that she is excited to be on a project where “patriarchalism” (the meaning is feminism/social constructionism in the dream) is employed and that she sees that rarely. I replay “oh really? - I haven't been on anything else but these approaches, maybe it is because people preparing to become clinicians never really take this road?” She concurs a bit and throw me a smile, showing a lot of gingiva and then looks away towards either Caidee or the project leader.

   While she does this I get a lot of spreadsheets appearing in front of my eyes. They are interview questions and are getting closed down one by one. The first being closed is the most recent and contains a lot of questions and the more that gets closed down the more questions disappear. I can't really see the questions, but there is a picture of a black female student in the top right hand corner and I see her name is Caidee. I instantaneously know that she is a student helper and she has been involved with constructing the interview guide from the start.

   When these spreadsheets are all closed down we are starting to sit down by the table. I am getting anxious at this point because I think we are getting ready for the meeting and I thought the meeting wouldn't be till this afternoon. I take off my trousers under the table and look down at my blueish boxer shorts. I am briefly aware of the embarrassing nature of showing legs and start looking for my sweat pants – I don't know if I ever find them, but I start wearing them regardless – I then look under the table and see my red shorts lying under there. I am surprised as I don't remember wearing these, but I pick them up nonetheless and stand up and look at the table. I see now that Sheila has appeared so I go and sit next to her. I don't know if I will be able to persuade her in anyway or get to know her position in the project as the leader has told me about – in fact I am not even sure what I am supposed to do, but I sit down anyway.

   I ask about whether we have a meeting already now and I am told that we do indeed and that it is a weekly thing as well. I mull this over a bit until from behind me Christina appears (Old school/class mate) and tell me that she has received the keys from Saab and that they will be here with my car shortly. It surprise me a little seeing as I am not yet in a financially stable position and I don't know why I have already bought a car, but I think little else of it as it was part of the plan. So I grab the keys, which is a massive bundle, with a couple of car keys and 8-10 other keys and I wonder why there are so many.

   I start walking down the hallway towards the entrance and Bjarne (Old friend from childhood/adolescence) and Rasmus (Old school/class mate) appear along the way and talk to me, I can't recall exactly what they say, but it seems taunting or mocking. I get to the end of the hall and enter the lift I notice the button (yes there is only one and that isn't weird! ) is slightly broken, but I press it anyway and I soon find myself outside in the school car park, that is vast and fenced in with wire mesh – and seems more like a car park belonging to a large shopping centre than a school and there is a lot of traffic.

   I stand around looking at the cars driving in. There seems to be a lot of black mega trucks or hummers and I know that this probably isn't mine. I can't remember which kind of car I bought, though when a couple of silver grey smaller station cars and smart type cars start entering I get a feeling that my car is definitely silver grey, though I am still unsure about the type, but having a feeling that it isn't one of the completely little ones. A couple of grey cars enter the car park and turn towards me and park. After this a massive black hummer truck pulls in (which I think look a bit weird, but after googling “hummer truck” this morning I found a picture that looks exactly like the one)

   hummer truck Photo #06

   I start getting bored so I decide to jump on the bonnet of the cars parked making a neat little run/jumping course – and I am thoroughly satisfied with the sounds and feel of pressing down the metal as I jump. I start out with just common SUVs but I eventually land on a Porsche – which for some reason is covered in a fine layer of snow – and the car following that just before the massive hummer truck as a black Lamborghini, which stops me in my tracks as it is so low that I can't possibly get up on the truck – also I am quite surprised to see 2 such expensive cars parked next to each other as Denmark isn't a cheap place to buy a car.

   I move around and jump maybe 3-4 cars more before I think to myself “This is something I would do if I were dreaming”. So I look up and it all seems pretty normal, but I decide to do a reality check nonetheless. So I move my hands slightly to the sides and let myself hover above the rooftops of the cars.

   Realising I am lucid I start taking to the skys, which is a habitual thought and I quickly realise that I have more important stuff to do than goof around. So I let myself drop out of flight and land on the ground again and when I do I find myself on the side walk outside the wire mesh.

   I start walking up the side walk and start looking at my hands. The first basic task is my mission and I have already planned how this one is to unfold. I am somewhat excited though as I have never actually made something appear before my eyes. But I recall the visualisation of making a seed of light appear in my hand – a seed of love and light which I intend to plant in my chest and watch how it grows inside my body – while watching my hands
   (It is fascinating to think that within the dream world a mental visualisation appears phenomenologically similar to how it would in the waking world, as a sort of translucent image appearing in a distinct mental space – which one could easily hypothesise being occupied by running the “world simulation” that is the dream) To start out with not much is happening in my palm which is outstretched palms towards the sky. I see my fingers in a somewhat illuminated light and start focusing. Eventually I see a bright, but tiny dot of light in the middle of my palm and as I am watching it, it grows to the size of a water drop that is perfectly spherical. As I look at it it continues to grow and spikes and sparks start appearing around it leaving a distinct burning sensation in my hand as tiny specks of fire and ice are bombarding the surface of my skin.

   Soon a gust of wind appears and rips the seed from my hands and I panic and jumps after it. It lands in a corner where there is some grass, but I manage to find it rather quickly. I then go all the way into the corner to avoid getting disturbed by the wind again. I take a look at the seed, my hand still being illuminated by light that reminds me of dawn. There is no pain any longer and I think of the seed representing compassion and love, as I press it into my chest. I don't feel it entering and nothing abrupt happens. I turn my focus and visual capacity towards the inside of my body and I get a view of the inside of my shoulder, but not much more, and the bright lines of light I expected aren't really there. What is worse is as I am focusing my attention like this I sense the dream world destabilising – so I start focusing outwards. At this point the dream is gone, but I am armed with patience – I have experienced this before, I maintain my focus directed outwards – although I am also aware that it would be irritating only starting half of the TotM task and not see it to fruition (literally .
   (In previous dreams over the years experiencing this sensation would normally have led me to feeling disappointed and accepting the disappearance of the dream. However in one of the first lucid experiences since Ayahuasca the same thing happened – the visuals faded and I was left with nothing but internal and auditory stimuli – but here I just decided to wait instead of waking up and soon after I was pulled back into the dream world, albeit in a different spot than when I left)

   I get flashes of a white rugged wall, it is plastered and I reach out to touch it and I sense it with my fingertips, but only very briefly. I start sensing the light of dawn characteristic of the dream world I was just in and I feel myself pulled back in. SWEET! I am back on the side walk and I decide to not focus more on the seed, I had already thought about the fact that it might take longer to grow than within a single dream – planting compassion and love in my own heart will still be an interesting theme to watch unfold over time.

   So I start walking up the side walk to find a tree. I am however conscious that I would prefer finding a tree surrounded by nature, but looking around and having no experience with teleportation or portals I think I will have to settle for one of the trees by the side of the road.

   I find a tree not far away, it is a very short tree and the trunk of it is very strange in that it narrows a lot towards the top, almost needle shaped. I place my hand on the tree and it feels chilly, not cold to the touch and I can feel the texture of the bark against my fingers, very authentic. I notice a curved line heading diagonally up from bottom left to top right on a point on the trunk. There is some dark green slime around the line and I wonder if the tree is forming a mouth. The slime should look unpleasant, but it doesn't – in fact it seems rather natural. I look away and at the tree again and the line has widened, though also thinned out a bit. The point is the changes to the line isn't gradual but jolty.

   I think I look at the tree a couple of times more watching the line change, but it still isn't speaking to me and as I am about to give up hope and look away I hear a deep bassy rumble emanating from the tree.

   “You cannot, help me – even with your flatter and good intentions.”
   Astonished I turn around and face it.
   “but I can help you” it says.
   “How?” I ask as respectfully as I can muster, which isn't difficult as I feel very humble even towards this young tree standing amidst the concrete.
   “We trees see things humans aren't equipped to see” it continues.
   “Amongst our roots we keep closed the gates of hell”
   “Humans aren't prepared to see this – they would freak out – but we trees have watched this for ever.”
   (I have taken some artistic liberties with the sentences, for which I don't recall all of them exactly, though they were perfectly linguistic, which excited me – though the meaning of the words is represented exactly as they should be. I felt it more important to convey the intelligence, wisdom and almost all encompassing and physical presence of the tree's intentions directed at me)

   I thank the tree and wonder exactly how that is a help to me, not negating it – the message felt important to me, but I think I might not be able to fully grasp it yet. (upon awakening I got the feeling that the tree was trying to help me with one of the TotY – visiting the underworld, though I am unsure if there isn't a deeper more personal/spiritual message enclosed within as well). I take off into flight thinking I have done enough tasks for now, wanting to relax a little – after briefly considering doing the painting task, but giving up cause I don't feel like finding a painting at this point. However I then again think I might not have completed the basic seed task as I haven't seen anything grow yet – I quickly glance inside my body again, but don't really see anything – more a sort of translucent view of my shoulder again. And look outwards. The skies are tuning dark and I land on a rooftop covered with old roof platings. There is a lot of moss growing on the platings and I think it might be a good idea to conjure up more of aforementioned seeds so I start doing that.

   The seeds seem more vigorous and self determined than before and start flying out of my hand spinning, when they have reached an appropriate size. I still feel the burns of the sparks and ice shards. One of the seeds actually jump up the slope of the roof and enter a crack between one of the platings under a ventilation hood.

   I stop producing seeds and just look at the crack and wonder if there is enough soil and nutrients for the seed to grow. After a little while slowly a thin rolled up green leaf appears from under the crack and as I continue to observe the growth I see a sort of elongated cabbage shape take form along with branches with leaves growing out of the new little plant. It also starts forming a flower and end up looking like a mixture between an orchid and a cabbage. As I watch this unfold the dream starts fading and I wake up.
  15. Flat Hunting, Nazi Hunting, short Chichen Itza bursts

   by , 08-10-2011 at 12:03 PM
   10-08-11 (This might be a non-REM dream) I am at El Castillo, I am hundreds of dreamers floating around the pyramid. I hear a woman's voice shouting “My daughter, she is lucid take her vision” I think am sort of waking up myself, but I try and see if I can lock onto this girl and find a vision “inside the dream” to stabilise. In the meantime I can feel that some of the dreamers, that are me, have found a way inside the pyramid. Everything is growing darker and darker and I wake up.


   The HH tests! (the following contains some weird ass HH happenings that deserve attention, especially considering I was lying in bed for almost 6 hours this night without being able to fall asleep)

   I am somehow involved with a vampire in need of aid and I am presented with a choice. I can find someone else to help her or I can do it myself. I know she needs blood to survive, though I think I am a vampire myself and I know I am experiencing either HHs or non-REM dreams.

   Hence I know I am in no danger and tells the narrator that she can have my blood. So I open a hole in my arm of about an inch in diameter and let her loose.
   . - .

   I am smelling sulphur, which to my understanding means presence of a demon. I have never experienced olfactory hallucinations before and decide to take precaution. I envision my body filling up with light and address the demon.

   “You are not welcome here, you have no power here, this isn't your realm, this isn't your home”.

   After having said this in a fairly firm tone the smell is gone and I feel quite relaxed and comfortable.


   I am lying in my bed and all of a sudden I feel myself being pulled towards the light. I feel somewhat feminine, but I know I am dreaming and I know I am headed for the pyramid. I scream something silly like “Weeeeeeeeeee!” in excitement about actually managing to go there on my first attempt.

   Until. I am punched in the stomach
   on my right hand side it is not a physical punch, in fact it reminds me of of the energy I felt, when I was relaxing my body earlier, except stronger and not under my control.

   The energy doesn't stop there it travels in a quick violent wave up my spine and exits just on the left side of my neck, just above the brain stem, cutting my connection to the light and the dream.

   Notes: I felt this “punch” for quite some time throughout the night, though this could easily be explained by being in a permanent state of vulnerability to HHs.


   I am looking at an apartment for my mate, Tim. He can't be there himself so I explain that to the people who lives there. The house looks crooked and unstable a bit like Charlie's from the movie with the chocolate plot.

   I walk around inspecting things while the couple living there tries to sell it to me. I am not particularly impressed and I tell them this. They ask if it is because of the mess and I take a quick look around to see if that could have somehow formed my first impression.

   But it isn't the mess. In fact as I look around it the second time it looks bigger than what I have previously thought.

   I go upstairs to a ledge and ask how one would go outside to the balcony I saw from the garden. The man explains that you can't.

   I explain that I will give my description of the house to Tim, but I find it highly unlikely that he would want to live here.

   The man tells me that it is nice that I am honest, so they don't have to guess at my reaction. Then they explain that they are actually owning the place and that it was meant to get rented so they had a little extra for when the baby arrived.

   Skip

   I speak with Tim and explain how the house looked and he confirms that he would have no interest in living there.

   Skip

   We are trying to go somewhere and we have a plane, the rain is pouring down and we can't see a thing. We are driving downhill trying to take off, but we don't have a strip and we don't really know what is in front of us due to the heavy rain.

   I stop the plane as I don't dare keep accelerating as we are driving blindly. We get out and notice that we have stopped just in front of a high way.


   I am in a shoot em up computer simulation and it would seem like my team can't really get further than what they have done so far. I decide to join in.

   The first obstacle is that we have to get to this little bunker on the beach. I have to go into this and do something in order to capture it. I have an old school sniper rifle with me, which I use to shoot a rather large kid looking in the doorway.

   I keep shouting to my team that they have to listen out for something, think it may be glass breaking or something, in any case it has to do with the little bunker I am in.

   I think we fail the first time, in any case I have to go into the bunker again and the second time we are successful, though the kid doesn't appear from the door this time, but a window which means he has gotten around a team mate of mine who is supposed to watch out for that side.

   I miss the first two shots at the kid, but luckily I have an updated semi-automatic sniper rifle now. The kid was ducking down outside the window, dunno if he remembered my previous weapon.

   There is a similar station further up the beach and that will have to be our next check point where a similar action will have to take place.

   I start out by zooming in to see if I can pick out their shooters. The zoom works different to the first gun, where I got the classical circle vision with a corsair in the middle. However the new gun allows me to see up the hills and my entire field of vision just moves closer. The corsair is a white dot.

   I start picking out soldiers who seems dressed like Nazi soldiers. There is a building or a city behind them and this is the final goal we have to reach in order to win. But before that we will have to get to the next station where we have a man under cover or hidden.

   I make my way there and make contact with him, but he is pinned down at this moment. He is a werewolf and the only reason the other werewolf or guard dogs haven't picked up his scent yet is that they have been 100% focused on the assault that has been going on thus far.

   I devise a plan to get rid of the dogs so he has more room to play. We lure them towards us and drag them down into a black maelstrom that leads them to another world. I jump through and they follow me in. There is water on the other side, which only helps my plan as I am going back through as soon as the dogs are with me and closing up the vortex. I trust this will be done though I have no knowledge on how to actually do it.

   Next section is very blurry.

   The plan works and we have now taken the next station. Our werewolf goes nuts on the soldiers, but it would seem that they are fairly immune to his bites. I may actually take on the POV of the werewolf as I am biting and tearing.

   I get something coming out of my back that I can't quite describe, it may be a pair of extra hands or enhancements or it may even be some form of blades. Though I think in the end it settles for something like steel enchants for my arms.

   We are at the leaders base now, there is a metal platform and railing, with stairs leading down to the beach, which is where they were planning to escape to. There are 3 or 4 of them all wearing orange jail suits.

   I use my arm enhancements to kick the crap out of all of them. While I do so the perspective briefly switch to 3rd person as I am hovering out over the beach looking down on myself. Focus switch back and I start throwing people over the railing, it is clear that I have won.

   I do the same with the leader and jump on him leaning my arms over his throat. At this point the dream has taken on a personal feeling rather than a game oriented and I want to make sure that all the people that have been killed are avenged.

   The leader tells me that without my enhancements I can't do him no harm. I keep pushing at his throat knowing that they will be out again soon enough. They come and he gets scared and I push on his throat harder.

   My team mates shout to me he isn't worth it but I keep pushing till I hear his Windpipe snap, though I think I wake up at exactly the moment this is supposed to happen.
  Page 1 of 3 1 2 3 LastLast